Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ζήτησε πρόσθετα μέτρα ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ έντονη είναι η ανησυχία για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει την Κυριακή στην Λάρισα και το παιχνίδι στο «Αλκαζάρ». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι επικεφαλής της αποστολής του «δικεφάλου», ενώ έχουν ζητήσει από την Αστυνομία πρόσθετα μέτρα προστασίας της αποστολής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης δεν θέλει να επαναληφθούν όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από δύο εβδομάδες και επιθυμεί να υπάρχουν περισσότερα μέτρα ώστε να προστατευθεί η ομάδα του.

Εντίνιο στην κορυφή

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εντίνιο αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Ο λόγος είναι ότι ο Ζλάταν Μουσλίμοβις για μια ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά για προληπτικούς λόγους. Έτσι ο Φερνάντο Σάντος στο καθιερωμένο δίτερμα της προπόνησης, όπου συνηθίζει να δοκιμάζει 11άδα για τα παιχνίδια που έρχονται, τοποθέτησε τον Πορτογάλο διεθνή στην κορυφή. Όπως όλα δείχνουν στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν ο Βιεϊρίνια με τον Σνάουτσνερ που ήταν τιμωρημένοι στο ματς με την ΑΕΚ. Την θέση του Πάμπλο Γκαρσία (τιμωρημένος) θα πάρει ο Γιώργος Φωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: