Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

«Ανοιχτή» η παραμονή Δώνη

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/885db1b31c3636f2daa2c88bcaea4172_L.jpg?1269584686?1269584686?1269584686Την Μεγάλη Τετάρτη θα γίνει πιθανότατα το τελικό ραντεβού του Γιώργου Δώνη με το «αφεντικό» του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού, ενώ όλοι στο Περιστέρι ελπίζουν οι διαφορές των δύο πλευρών να ξεπεραστούν και ο 41χρονος τεχνικός να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλε» των Δυτικών Προαστίων. Αισιοδοξία επικρατεί στις «τάξεις» του Ατρομήτου, σχετικά με την παραμονή του Γιώργου Δώνη στον «πάγκο» του συλλόγου, αφού ο Έλληνας τεχνικός στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον μεγαλομέτοχο των Περιστεριωτών Γιώργο Σπάνο έδειξε να υποχωρεί στις οικονομικές απαιτήσεις που προβάλει, ενώ πιθανότατα …απομακρύνεται το ενδεχόμενο να εργαστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Το σίγουρο είναι πως θα μπει ρήτρα στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να πάει σε κάποια ομάδα της Ευρώπης το μεθεπόμενο καλοκαίρι.

Το θετικό πάντως, είναι ότι στο ραντεβού των δύο ανδρών υπήρξε ταύτιση απόψεων, αφού στόχος Δώνη και διοίκησης του Ατρομήτου είναι η δημιουργία μίας ομάδας ανταγωνιστικής που θα έχει ως στόχο την είσοδο στα play off και την …κατάληψη των ευρωπαϊκών θέσεων τα επόμενα δύο χρόνια.
Στο μεταξύ ο 41χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε στην διοίκηση το ενδιαφέρον της αγγλικής Μπράντφορντ, αλλά διέψευσε ότι είχε οποιεσδήποτε επαφές με τη διοίκηση της Λάρισας για επιστροφή του στον Κάμπο.

Όπως και να έχει το τελικό ραντεβού που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο είναι μέσα την Μεγάλη Τετάρτη, καθώς τότε θα συναντηθεί με τον Γιώργο Σπανό, όπου και θα ανακοινώσει την απόφαση του.

Όσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα παίξει ο Στέλιος Σφακιανάκης, αφού ο 33χρονος μέσος δεν κατάφερε ούτε χθες να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και προπονήθηκε μόνος του.
Ο Δώνης δεν υπολογίζει τον τραυματία Μπαζίνσκι, ενώ στην ομάδα ενσωματώθηκε ο Θανάσης Καραγκούνης που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: