Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Δώνης:"Ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ως ευκαιρία για να δείξουν τις δυνατότητες τους οι παίκτες του Ατρόμητου, θεωρεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά:"Είναι πολύ σημαντικό να επιβεβαιώσουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι τη νοοτροπία που έχουμε δημιουργήσει από την αρχή της περιόδου.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλούμαστε να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας ενισχύσουν και θέλουμε στο τέλος του αγώνα να τους κάνουμε υπερήφανους για την ομάδα τους".

Στα αγωνιστικά η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο όταν και ο Γιώργος Δώνης θα επιλέξει την αποστολή, η οποία θα διανυκτερεύσει στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου.

Εξάλλου η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Κυριακής συνεχίζεται σήμερα (Παρασκευή) από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ από τις 17.00 ως τις 20.00. Αύριο, Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από τις 11.00 ως τις 14.00.

Τέλος το 14ο ΤΕΛ Περιστερίου επισκέφθηκε την Παρασκευή αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου, στα πλαίσια των επισκέψεων της ομάδας σε σχολεία της πόλης.

Οι Ηλίας Αναστασάκος, Εντουάρντο Μπρίτο και Θανάσης Καραγκούνης έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τους μαθητές, οι οποίοι με συνθήματα δημιούργησαν έναν άκρως ευχάριστο κλίμα για τους ποδοσφαιριστές.

Οι τελευταίοι με τη σειρά τους μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό, βγήκαν δεκάδες φωτογραφίες με τους μικρούς θαυμαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: