Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Μαρκόπουλος: «Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος. Ο έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει παίξει με μεγάλους αντιπάλους και έχει ανταποκριθεί πολύ καλά. Λέγεται ότι δε θα παίξει ο Καλαμπόκης. Αυτό το στοιχείο μπορεί να είναι θετικό για εμάς, αλλά και θετικό για άλλους παίκτες του Πανιωνίιου που θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Εξαρτάται όμως και από τον ΠΑΟΚ πόσο θα βάλει το δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και πόσο θα ελέγξει τον αγώνα».

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού είπε: «Σίγουρα οι παίκτες αισθάνονται καλύτερα. Δεν υπάρχουν περιθώρια και αυτό τους στρεσάρει περισσότερο. Όμως τους έχει και περισσότερο συγκεντρωμένους. Τα επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικά. Είναι βαθμοί που τους θέλεις γιατί δεν γυρίζουν πίσω».

Για το στιλ του Πανιωνίου τόνισε: «Είναι μία ομάδα που δε στηρίζεται σε ένα – δύο παίκτες. Παίζουν ομαδικά και μεταφέρουν σε πολλούς τομείς τη μπάλα. Αν δε δώσεις σε κάποιο παίκτη ιδιαίτερη σημασία μπορεί να αποβεί μοιραίο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ελπίζουμε αυτούς που θεωρούνται βασικοί συντελεστές να τους κρατήσουμε μακριά από τον καλό εαυτό τους».

Για το φιλικό με την Καβάλα είπε: «Βλέπεις διάφορα σε αυτά τα φιλικά. Αν μείνουμε σε επτά – οχτώ λεπτά μπορούμε να πούμε ότι είδαμε κάποια προβλήματα. Όμως στα φιλικά μπορεί να κάνεις ειδικά πράγματα για μία – δύο επιθέσεις ή μία – δύο άμυνες. Δεν είναι κριτήριο τα φιλικά. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την καλή εικόνα και πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι παίζουμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα».

Για τις προοπτικές κατάκτησης της πέμπτης θέσης σε περίπτωση νίκης στην Αθήνα, ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε: «Κάθε νίκη σου δίνει πλεονέκτημα όμως εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Το θέμα είναι όμως πως παίζουμε εμείς».

Για τον Μιρισάβλιεβιτς τέλος παραδέχθηκε πως: «Δεν είναι ακόμη έτοιμος να παίξει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: