Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Σάντος ...υπό προυποθέσεις!

Επαφή για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς υπήρξε μεταξύ του Ζήση Βρύζα και του τεχνικού του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος , την ώρα πάντως που ο Πορτογάλος προπονητής δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στον «Δικέφαλο» και του χρόνου.Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις φαίνεται ότι θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά ο Φερνάντο Σάντος, αφού σε ραντεβού που υπήρξε το απόγευμα της Πέμπτης με τον αντιπρόεδρο του «Δικεφάλου» του Βορρά Ζήση Βρύζα ο Πορτογάλος φάνηκε να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι με τον Μακεδονικό σύλλογο.

Σαν αρχή ο Σάντος τόνισε πως χρειάζεται δύο ή τρεις παίκτες μεγάλης κλάσης, οι οποίοι θα ανεβάσουν ένα ακόμα επίπεδο τον ΠΑΟΚ για να κοιτάξει στα …μάτια τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου.
Ο Ζήσης Βρύζας πάντως, απέφυγε να τοποθετηθεί στην συγκεκριμένη απαίτηση, αφού η οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι εξαρτάται αρκετά από το ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα αγωνίζεται ο «Δικέφαλος» τη νέα φετινή χρονιά.

Ο Σάντος επίσης τόνισε στον Βρύζα ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να αποκτηθούν νωρίς και να μην υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφές, ενώ ανέφερε επίσης ότι όσοι δεν υπολογίζονται πρέπει να αναχωρούν εγκαίρως, ώστε να μην πληρώνονται για να ...κάθονται.

Ο Πορτογάλος πάντως, θα κάνει την τελευταία συζητησή του με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τα play off και εκεί θα κριθεί αν θα μείνει ή όχι στην Θεσσαλονίκη.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στην κουβέντα μεταξύ Βρύζα και Σάντος παρών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: