Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Κοιτάζει Πέντερσεν


O Πέντερσεν της Μπλάκμπερν Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την περίπτωση του Χέσους Ντάτολο το καλοκαίρι. Ο Αργεντινός κάνει αγγαρεία και είναι εμφανές αυτό, ενώ η τιμή αγοράς που έχει συμφωνηθεί είναι στα 5,5 εκ. ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να δώσουν οι πρωταθλητές για τον άσο της Νάπολι. Εξάλλου και ο ίδιος ο Ντάτολο με δηλώσεις του στην Ιταλία εμφανίστηκε να έχει μετανιώσει για την επιλογή του να έρθει στη χώρα μας τον Ιανουάριο, αλλά δεν είχε και άλλη επιλογή αν ήθελε να παίζει και να μην βρίσκεται στην εξέδρα.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" έχει στραφεί στον Πέντερσεν, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπάλκμπερν. Ετσι οι πρωταθλητές θα μπορέσουν να αποκτήσουν έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή σε μία θέση που πονάνε, χωρίς να δαπανήσουν χρήματα. Όλα αυτά εφόσον ο Νορβηγός πει το "ναι" στον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ασχοληθεί με τον Πέντερσεν και άλλη φορά στο παρελθόν, ενώ τον Ιανουάριο χτύπησαν την πόρτα της Μπάκμπερν για το Νορβηγό, πριν απευθυνθούν στη Νάπολι για τον Ντάτολο.

Εκτός από τον Πέντερσεν, ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί και με τον Τζαβέλλα του Πανιωνίου. Η πρόταση των "ερυθρολεύκων" θα είναι 1,5 εκ. ευρώ, όσο και η ρήτρα που έχει το συμβόλαιο του ο άσος του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: