Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ για ΑΕΚ

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην εξελίχθηκε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να την κλείσουν με ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.Οι «κίτρινοι» έχουν ως πρώτο στόχο να διεκδικήσουν μέσω των πλέι οφ τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Την ίδια ώρα η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης» κάνουν τα πλάνα και τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης έχει ενημερώσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Βασίλη Δημητριάδη ότι σκοπεύει να ακολουθήσει πολιτική οικονομικής λιτότητας σε ότι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις, λόγω των περιορισμένων εσόδων.

Για το λόγο αυτό στην ΑΕΚ σκοπεύουν να στηριχθούν σε νεαρούς Έλληνες παίκτες, αλλά και σε ποδοσφαιριστές από τις σκανδιναβικές χώρες που θα προτείνει ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Πάντως, δύσκολα θα αποκτηθούν πάνω από πέντε ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι.


Αρχίζουν με τις ανανεώσεις

Από κει και πέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, αλλά και με αυτούς που επιθυμούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Η διοίκηση της «Ένωσης» σκοπεύει να κάνει πρόταση με βελτιωμένες αποδοχές στους Μπλάνκο, Γκέντσογλου και Αραμπατζή, ενώ στους Λαγό και Ζεράλντο επιθυμεί να τους κάνει μείωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: