Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Αθανασιάδης: "Υπήρξε πρόκληση και αντίδραση"


Ο Θανάσης Αθανασιάδης Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Aρης, Θανάσης Αθανασιάδης, μίλησε στον "NovaΣπορ FM 94,6", για τα επεισόδια που έγιναν πριν τον ημιτελικό των "κιτρίνων" με την Καβάλα, την εφαρμογή του μέτρου της "απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών", τις φήμες ότι τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά τί είπε ο "ισχυρός" άνδρας του Αρη για:

-τα επεισόδια που έγιναν πριν τον χθεσινό ημιτελικό της ομάδας με την Καβάλα: "Είναι φυσικά κατακριτέα γεγονότα. Καλό είναι να αποφεύγονται. Όσοι είναι παράγοντες ομάδων είναι καλό να προσπαθούν όλοι να γίνονται οι αγώνες σε αθλητικό πλαίσιο".

-την εφαρμογή του μέτρου της "απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών": "Πείτε μου πως είναι δυνατόν να απαγορευθεί μια μεμονωμένη μετακίνηση ανθρώπων και ειδικά σε μία αργία ή Εθνική εορτή όπως χθες. Δεν είναι δυνατό. Υπάρχει όμως, και το θέμα της εισόδου των ατόμων στο γήπεδο, το οποίο είναι καθαρά θέμα αστυνομίας: να επιτρέψει σε κάποιον ή όχι να περάσει στο γήπεδο. Η αστυνομία χθες, δεν ήταν απούσα. Υπήρχαν διμοιρίες, η ανοχή των οποίων, όμως, άφησαν τους οπαδούς να πάνε σε συγκεκριμένη κερκίδα. Και από την στιγμή που υπάρχει πρόκληση, τότε θα υπάρχει και αντίδραση".

-τις φήμες ότι τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ: "Η εικόνα που έχω διαμορφώσει είναι η εξής: Υπήρχε μια ομάδα ατόμων από την απέναντι κερκίδα με στόχο και διάθεση να κάνει επεισόδια. Εγώ διακριτικά δεν μπόρεσα να δω από τόσο μακριά. Αλλά είδα κρανιοφόρους στο γήπεδο και άλλα άτομα. Ένα κράνος μοτοσυκλέτας, που φέρει άτομο στην κερκίδα είναι χαρακτηριστικό. Μπορεί κάποιος να το διακρίνει και να καταλάβει".

- τα λόγια του στους παίκτες για προσπάθεια εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Ήταν μα παρότρυνση μου προς τους παίκτες σε μια ομιλία μας. Ήταν μια στιγμή που ήθελα και να τους επιβραβεύσω για την προσπάθειά τους".

-τη συμμετοχή του Αρη στα πλέι-οφ: "Θα κριθεί εκείνη την στιγμή. Τώρα βρισκόμαστε κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος. Στα πλέι-οφ η διαφορά είναι πλεονέκτημα, αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει η κατάσταση των ομάδων και θεωρώ ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε".

- την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν: "Πιστεύω ότι έχοντας γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και έχοντας προχωρήσει ένα σημείο του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν, μπορεί να έχει και άλλες μεγάλες επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: