Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Λέκι για δύο χρόνια ?


Ο Λέκι από την αναχώρηση του Ηρακλή Μπορεί ακόμη να μην έχουν διευθετηθεί τα οικονομικά προβλήματα κι ο Ανδρέα Παντελή να βρίσκεται ακόμη πολύ μακριά από την επίλυσή τους, ωστόσο, έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών για την επόμενη περίοδο. Η αφετηρία έγινε με τον Ματίας Λέκι.

Ο Αργεντίνος αμυντικός είχε συζήτηση σήμερα με τον Κύπριο παράγοντα του Ηρακλή. Ήταν μία πρώτη επαφή στην οποία του μεταφέρθηκε η επιθυμία της ΠΑΕ Ηρακλής να τον διατηρήσει στο δυναμικό της για δύο τουλάχιστον ακόμη χρόνια. Το συμβόλαιο του Λέκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κλείσουν σύντομα το θέμα αυτό.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ήταν σημαντική για τον Λέκι που ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς και φέτος έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς αυτό να μειώνει τη συνεισφορά του, ειδικότερα στην ανάκαμψη της ομάδας.

Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, αλλά, σύντομα θα υπάρξει νέα συνάντηση ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: