Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Kαλό βαθμό πήρε ο "Sotis"


Ο Κυργιάκος με τη φανέλα της Λίβερπουλ O Σωτήρης Κυργιάκος μπορεί να αποκτήθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή από τη Λίβερπουλ, να αμφισβητήθηκε έντονα, να μην έχει κερδίσει φανέλα βασικού, όμως έχει καταφέρει να πείσει και τους πλέον δύσπιστους πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας της ομάδας του "Ανφιλντ".

Σύμφωνα μάλιστα με το "Goal com", ήταν η καλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή των "ρεντς"! Βαθμολογήθηκε με "Β", όταν ο Γκλεν Τζόνσον πήρε "C", oι Αλμπέρτο Ακουιλάνι και Μάξι Ροντρίγκεζ "D" και ο Αντρέι Βορονίν "Ε". Φυσικά κανένας δεν κατάφερε να πάρει... "Α".

Η απόκτηση του 30χρονου διεθνή αμυντικού από την ΑΕΚ, χαρακτηρίζεται "μεταγραφή από το... καλάθι", μιας και αρχική επιλογή του Μπενίτεθ ήταν ο Μάικλ Τέρνερ της Χαλ: "Με 1,5 εκατομμύρια λίρες, κανείς δεν μπορεί να περιμένει θαύματα, ωστόσο ο Έλληνας αμυντικός έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, κάθε φορά που χρειάστηκε.

Σε μια αμυντικά "ταραγμένη" χρονιά για τη Λίβερπουλ, ο "Sotis" τα πήγε πολύ καλά σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως αυτά με τη Στόουκ Σίτι και τη Γουλβς και βοήθησε την ομάδα να δημιουργήσει ένα αήττητο σερί οκτώ παιχνιδιών. Ποτέ δεν πρόκειται να είναι πρώτη επιλογή στο "Aνφιλντ", αλλά έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει ικανή εναλλακτική λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: