Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Πρασινίζει" ο Τζαβέλλας (;)


Ο Γιώργος Τζαβέλλας πανηγυρίζει με τη φανέλα του Πανιωνίου Για "ζεστό" και μάλιστα προχωρημένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Τζαβέλλα κάνει λόγο την Πέμπτη η εφημερίδα "Εξέδρα". Στο σίριαλ της μεταγραφής του αριστεροπόδαρου άσου του Πανιωνίου κυριαρχεί το πράσινο χρώμα και ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει «ζεστός» ενώ δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και σημαντική λεπτομέρεια είναι πως ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε είχε έρθει ο ίδιος στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αρη.

Η κατάθεση 1,5 εκατ. ευρώ -της ρήτρας αποδέσμευσης- μπορεί να γίνει με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, την 1η Ιουλίου, και φυσικά μέχρι τότε υπάρχει το ενδεχόμενο όποια ομάδα θέλει να χτυπήσει την πόρτα του Πανιωνίου.

Οπως τονίζεται πάντως στο δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας, οι επαφές του "τριφυλλιού" με την "κυανέρυθρη" διοίκηση έχουν ήδη ξεκινήσει και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει... γάμος με τον Παναθηναϊκό να κάνει μία σούπερ κίνηση έτσι ώστε να δυναμώσει πολύ την αριστερή του πλευρά.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ήδη ο Σπυρόπουλος, που επίσης είχε αποκτηθεί από τον Πανιώνιο και αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Παναθηναϊκός θα γίνει πολύ δυνατός στην αριστερή πτέρυγα της αμυντικής του γραμμής..

Δεν υπάρχουν σχόλια: