Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Είδε Λόμπαερτς και Ντεμπελέ ο Αντωνίου


Ο Νικολας Λόμπαερτς Η απόφαση που έχει παρθεί στον Παναθηναϊκό, είναι το ερχόμενο καλοκαίρι να γίνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφές παικτών που θα κάνουν τη διαφορά. Έναν στόπερ και έναν μεσοεπιθετικό. Υπό προϋποθέσεις, το "τριφύλλι" θα ασχοληθεί και με δεξί χαφ εξτρέμ, στην περίπτωση φυσικά που δεν ανανεώσει ο Σαλπιγγίδης.
Τα φιλικά των Εθνικών ομάδων προσφέρονταν για τσεκάρισμα στόχων. Έτσι, ο Κώστας Αντωνίου ταξίδεψε στο εξωτερικό. Παρακολούθησε ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να βρίσκονται στη λίστα του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "sportday" ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" είδε το παιχνίδι Βέλγιο-Κροατία, με τα μάτια του στραμμένα στους Λόμπαερτς (στόπερ) και Ντεμπελέ (χαφ) των Βέλγων.

Ανεξάρτητα από το τι και ποιος είναι ο κ. Αντωνίου, είναι ξεκάθαρο πως οι "πράσινοι" θέλουν φέτος να τελειώνουν νωρίς με τις κινήσεις τους. Φυσικά, επειδή μιλάμε για ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Και ασφαλώς, αν η ομάδα τελικά δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε τα δεδομένα αλλάζουν μια και δεν είναι σίγουρο ότι τα ίδια πρόσωπα που είναι τώρα θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τα μεταγραφικά.

Στάζουν μέλι...

Η επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Εθνική Γαλλίας, ήταν όπως ακριβώς την ήθελε ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού. Μπήκε στο ματς με την Ισπανία στο 77ο λεπτό και όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να τον χειροκροτήσει. Μάλιστα άκουσε ρυθμικά το όνομά του! Ήταν θετικός στο χρόνο που αγωνίστηκε, κινητικός και οι συμπατριώτες του το εκτίμησαν ιδιαίτερα. "Έδωσε ενέργεια στην επίθεση", "έπρεπε να μπει νωρίτερα στο ματς", είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που υπάρχουν στον Γαλλικό Τύπο. Κοινώς, αν η επανεμφάνισή του δεν είχε συνοδευτεί με ήττα από τους "φούριας ρόχας" (2-0) τότε όλα θα έμοιαζαν ιδανικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: