Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ανεβαίνουν οι μετοχές του Μπαλοτέλι


Ο Μπαλοτέλι της Ιντερ... Υπέρ της συμμετοχής του Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, τάχθηκε – αν και συγκρατημένα – ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Τζανκάρλο Αμπέτε, παίρνοντας θέση στο πολυσυζητημένο στη γειτονική χώρα θέμα.

Αν και ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» Μαρτσέλο Λίπι έχει υπαινιχθεί σε αρκετές περιπτώσεις ότι οι πιθανότητες κλήσης του επιθετικού της Ιντερ στη μεγάλη ομάδα είναι περιορισμένες, ο Αμπέτε μίλησε για έναν ποιοτικό παίκτη.

«Δεν είμαι προπονητής, αλλά ένας παράγοντας που σέβεται το ρόλο του Λίπι. Οι επιλογές είναι δικές του, όπως συμβαίνει και με τον Ζοσέ Μουρίνιο όταν πρόκειται για την Ιντερ», δήλωσε στο Sky Sport Italia. «Δεν μπορούμε όμως να αρνηθούμε την ποιότητα του παίκτη, την οποία έχει δείξει και στην εθνική κάτω των 21 ετών. Τα έχει πάει πολύ καλά και ελπίζω ότι ο Λίπι θα έχει πολλές επιλογές τον Μάιο, όταν θα πρέπει να καταλήξει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ», κατέληξε ο Ιταλός παράγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: