Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ρονάλντο: "Μισός τίτλος η νίκη επί της Σεβίλλης"


Ο Ρονάλντο με αντίπαλο τον Γιέστε Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί πως αν η Ρεάλ Μαδρίτης καταφέρει και κερδίσει τη Σεβίλλη στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μάλιστα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της "βασίλισσας" τόνισε ότι αυτό το "τρίποντο" θα ισοδυναμεί με μισό... πρωτάθλημα! "Η Σεβίλλη είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες που μας έχουν απομείνει να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να την νικήσουμε. Αυτό θα είναι κάτι σημαντικό για το προβάδισμα του φετινού πρωταθλήματος. ίσως αυτή η νίκη να είναι ο... μισός τίτλος", τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

"Δεν μπορούσα να παίξω στο παιχνίδι του α' γύρου, επειδή ήμουν τραυματίας. Θέλω πολύ να παίξω. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να παραμείνουμε ζωντανοί στην κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παίξουμε στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και αυτό είναι που μας κάνει πιο δυνατούς. Πρέπει να νικήσουμε, θα πάμε μόνο για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και θα το πάρουμε".

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στο φιλικό της Πορτογαλίας με την Κίνα: "Ήταν μόνο ένα ματς, στο οποίο νικήσαμε και ξέρουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε καλές πιθανότητες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εάν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Έχουμε καλές προοπτικές για τη Νότιο Αφρική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: