Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Προπονήθηκαν Τοροσίδης και Μαρέσκα


Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν στην Τρίπολη Στην διάθεση του Μπάντοβιτς τέθηκαν οι Τοροσίδης Μαρέσκα που την Τετάρτη δεν είχαν προπονηθεί και έτσι τα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού ελατώθηκαν αισθητά. Ο "Μπόσκο" πλέον ετοιμάζει και πάλι το 4-3-3 για το ματς με τον Ηρακλή καθώς μπορεί να υπολογίζει στον Ιταλό και σε τριάδα μαζί με τους Λεντέσμα, Στολτίδη στον άξονα. Απο εκεί κια πέρα ο Ντουντού ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση σε γυμναστήριο και γήπεδο. Θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκανε ο Ντομί, ενώ με την ομάδα προπονήθηκαν κανονικά οι διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γκαλίτσιος. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Ζεβλάκοφ, ενώ ο Μέλμπεργκ που έφτασε στην χώρα μας αργά το απόγευμα της Πέμπτης θα προπονηθεί αύριο με την ομάδα. Την Παρασκευή θα προπονηθούν με την ομάδα οι Κυριάκος και Γιάννης Παπαδόπουλος που επίσης έφτασαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, με την προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πολύ κακό για το τίποτα...
Ο Ντάτολο επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα και πήγε κατευθείαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και έκανε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως έχει μια μυική διάταση στον αριστερό δικέφάλλο κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μια εβδομάδα. Καμία σχέση δηλαδή με τα όσα έλεγε ο μάνατζερ του περί θλάσης και ένα μήνα εκτός δράσης. Θα χάσει τον αγώνα με τον Ηρακλή, όπως άλλωστε αναμενόταν όμως θα είναι στην διάθεση του Μπάντοβιτς για την συνέχεια με πρώτο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο Καραισκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: