Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Δαμιανίδης: «Να κρατήσουμε τον Μπλατ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/49d1ea02cce59ae0a415d297469d9e25_L.jpg?1267767177?1267767177?1267767177Την αναγκαιότητα της παραμονής του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο του Άρη σημείωσε ο Γιάννης Δαμιανίδης, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να αναφέρεται παράλληλα στο μεγαλείο του κόσμου των «κίτρινων».Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Γιάννης Δαμιανίδης, μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» για...

... την επισφράγιση της πρόκρισης του Αρη στα προημιτελικά του ΕuroCup:

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο θεσμό του Γιούροκαπ.Είμαστε μέσα στους καλύτερους. Έχουμε ποιότητα. Είδατε τι επιπτώσεις είχε η νίκη μας επί της Μπανταλόνα. Έγινε και μια διαμαρτυρία από πλευράς τους για τα χαρτάκια που πέταξαν οι φίλαθλοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αρης πρέπει να βγει πρώτος στον όμιλο να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Οι Αρειανοί θα δώσουμε την ψυχή μας ώστε να δούμε την ομάδα στο φάιναλ φορ».

... την κίνηση διαμαρτυρίας της Μπανταλόνα κατά του Αρη, με αφορμή τα χαρτάκια που καθυστέρησαν την έναρξη του αγώνα:

«Το πως αντιδράει η κάθε ομάδα είναι δικό της θέμα. Μια ομάδα σαν την Μπανταλόνα γνώρισε την βαρύτερη ήττα στην ιστορία της. Απέλυσαν τον προπονητή και ψάχνουν γενικότερα να βρουν δικαιολογία. Δεν στέκομαι σε αυτό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αξιοποιήσουμε τη νίκη και να παίξουμε υπεύθυνα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην Ευρώπη».

... την παρουσία του κόσμου στο Παλέ:

«Ο κόσμος του Αρη είναι το μεγαλείο του συλλόγου. Μετά από μια ντροπιαστική ήττα στα Τρίκαλα, μπόρεσε και βοήθησε την ομάδα. Κάθε ένας από αυτούς ήταν αποτέλεσμα του συνόλου. Η συμπαράσταση ήταν μεγάλη».

... τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και την ήττα από τα Τρίκαλα:

«Έχω πει κατ΄ επανάληψη στους παίκτες ότι δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας. Τότε θα δούμε τον Αρη που έχουμε στο νου και οι παίκτες έναν καλύτερο εαυτό τους. Ο Αρης είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τα Τρίκαλα και το έχει αποδείξει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας».

... τον Ντέιβιντ Μπλατ:

«Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε. Να γνωρίσει κι ο κ. Μπλατ αυτό το μεγαλείο που πιστεύει ότι είναι ο Αρης. Είναι κάτι άλλωστε που το δηλώνει σε κάθε του συζήτηση. Και το μεγαλείο του Αρη είναι μεγάλο και στη ψυχή μου και στη καρδιά μου και αυτό του κατέθεσα όταν του ζητούσα να έρθει στον σύλλογο. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε γιατί έχει να δώσει πολλά στον Αρη. Ο Αρης θα του γεμίσει την ψυχή. Αυτής της εμβέλειας οι προπονητές παίζουν και για το ψυχολογικό τους κομμάτι. Θέλουμε να δούμε προοπτική με τον κ. Μπλατ στον Αρη ως προπονητή».

... την διοικητική και οικονομική ενδυνάμωση της ομάδας:

«Ο Αρης έδειξε το μεγαλείο του στο ματς της Τρίτης. Δεν είναι δυνατόν αυτή η θρυλική ομάδα που αναφέρεται σε όλα τα έντυπα του παγκόσμιου, ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ να βαδίζει με αβέβαιο μέλλον. Η ΣΑΡΙΣΑ είναι γεγονός με λαμπρό μέλλον συνεισφοράς προς το σύλλογο. Αυτό είναι υγεία. Παρά τις υποχρεώσεις της θα σταθεροποιήσει τον Αρη εκεί όπου όλοι θέλουν».

... τον Τζέρεμι Ρίτσαρντσον και την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Οι βάσεις μπήκαν. Αυτό που υπάρχει στον επαγγελματικό αθλητισμό είναι η παρουσία του αθλητή και η οικονομική πρόταση. Έχουμε πολύ καλή εξέλιξη».

... την τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και την προβολή του αγώνα Καβάλα-Αρης:

«Όλος ο κόσμος μπορεί να έρθει. Όσοι θέλουν να έρθουν νωρίτερα να μη χάσουν το παιχνίδι του ποδόσφαιρου».

... τον στόχο του Αρη σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα:

«Την ομάδα την πιστεύουμε πολύ. Έχει αλλάξει πολλούς προπονητές, παίκτες και είχε τραυματισμούς. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η ομάδα θα επανέλθει και θα πάρει αυτό που θέλει και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: