Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Με Νέμεθ στην αποστολή!


Ο Ματίας Λέκι με αντίπαλο τον Κρίστιαν Νέμεθ Με τον Κρίστιαν Νέμεθ για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από έναν ολόκληρο γύρο, ετοιμάζεται να ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Λάρισα για την 25η αγωνιστική. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε και τις τελευταίες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι ως αλλαγή. Ευχάριστα ήταν και τα νέα από τους Σκόκο και Καράμπελα, οι οποίοι βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την ενδεκάδα. Αντίθετα, ο Ζεράλδο Αλβες έμεινε εκτός.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, αποτελούν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μπλάνκο, Μάκος, Καράμπελας, Λαγός, Σκόκο, Μανωλάς, Γιαχάγια, Νέμεθ, Γκέντσογλου. Οι Ταχτσίδης και Φροξυλιάς, θα ενσωματωθούν στη Β' ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την αντίστοιχη της Λάρισας.

Ο Γρηγόρης Μάκος έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας και η κατάστασή του επανεκτιμηθεί την Παρασκευή. Οι Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς επέστρεψαν από τις Εθνικές τους ομάδες και έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι Τζιμπούρ και Γκέντσογλου επιστρέφουν σήμερα το βράδυ. Επίσης, ο Μιχάλης Παυλής υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο, τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν την Παρασκευή.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σάχα αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένο από τους Καράμπελα και Αραούχο. Καφές και Μάκος θα είναι στον άξονα, με τους Λεονάρντο και Σκόκο από τα πλάγια. Μπλάνκο και Τζεμπούρ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: