Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο Σάντος τους... ξύπνησε


Ο Βιειρίνια πανηγυρίζει Ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί να εκμηδενίσει το ενδεχόμενο η ομάδα του να παρουσιαστεί χαλαρή στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, το πρωί της Πέρμπτης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και σήμανε... συναγερμό.

"Μπορεί να παίζουμε με την ομάδα που είναι στην ουρά της βαθμολογίας, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Να μπούμε από την αρχή δυνατά και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας" είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, τονίζοντας ακόμη χαρακτηριστικά: "Θυμόμαστε όλοι τι έγινε στα Γιάννινα. Τότε την πληρώσαμε πολύ άσχημα".

Ο 56χρονος τεχνικός, όπως συνηθίζει, έδειξε στους παίκτες του επιλεγμένα στιγμιότυπα από αγώνες του Πανθρακικού. Ακολούθησε έντονο πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο συμμετείχαν, τόσο ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), όσο και ο Στέλιος Μαλεζάς που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Εθνικής. Αντίθετα, ο Κώστας Χαλκιάς ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και σήμερα γυμνάζεται κανονικά.

Οι Χαλκιάς και Μαλεζάς επέστρεψαν στις προπονήσεις ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς της ομάδας θα ενσωματωθούν σήμερα στο πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, ο Μίρο Σνάουτσνερ προπονήθηκε κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα ενώ παραμένουν εκτός οι Σαβίνι, Φιλομένο και Μίλιεβιτς, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Να σημειώσουμε επίσης ότι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών πήραν μέρος οι Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Ευθυμιάδης από την ομάδα Νέων.

Κατά συνέπεια, όσοι προστεθούν σήμερα στην προετοιμασία (οι υπόλοιποι διεθνείς), με μία προπόνηση θα οδηγηθούν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ορισμένοι από τους βασικούς παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Ωστόσο, θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή και θα αποφασίσει, αύριο, πριν τον αγώνα, με ποιους θα ξεκινήσει. Από χθες είχε στη διάθεσή του αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους σχεδιάζει για το ισχυρότερο σχήμα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Στο. σχέδιο Β', ο Φερνάντο Σάντος, δοκίμασε σχήμα τοποθετώντας στα άκρα της άμυνας τους Λίνο, Αραμπατζή, τριάδα στα χαφ τους Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, εξτρέμ τον Σορλέν δεξιά και τον Κριστιάνο αριστερά και τον Εντίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: