Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Μιχαλήτσος: "Ο Αρης είναι έτοιμος για τίτλο"


Ο Γιάννης Μιχαλήτσος... Ο Τεχνικός Υπεύθυνος των τμημάτων Κ21 και Κ17 του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος τοποθετήθηκε στον Αρης FM 92,8. Αρχικά μίλησε για το πόστο που έχει αναλάβει στον σύλλογο: "Έχει περίπου ένα μήνα που επανήλθα στον Αρη. Ουσιαστικά δεν είχα φύγει ποτέ. Το μυαλό μου πάντα είναι στον Αρη.

Έβλεπα τα παιχνίδια και ενημερωνόμουν. Το Χαριλάου είναι το σπίτι μου" είπε και συμπλήρωσε: "Ασχολούμαι με το σκάουτινκ παικτών που αφορούν την μεγάλη ομάδα κυρίως. Ασχολούμαι και με τους μικρούς φυσικά.
Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε νέους ποδοσφαιριστές, επικείμενες μεταγραφές για να γίνει ο Αρης ακόμα πιο δυνατός την ερχόμενη χρονιά".

Σχετικά με την εμπειρία του και πόσο τον βοηθά στην δουλειά του σημείωσε: "Βλέπω το θέμα προπονητικά. Το βλέπω από άλλη σκοπιά. Με τη διοίκηση έχουμε άψογη συνεργασία και θέλουμε να εντοπίσουμε κάποιους στόχους, θέλουμε να οργανωθούμε καλύτερα να κάνει ο Αρης μεγαλύτερα βήματα.
Τα οφείλει στον κόσμο γιατί αυτός στάθηκε στις κακές και στις καλές στιγμές του Αρη".

Αναφορικά με το κριτήριο του ο κ. Μιχαλήτσος τόνισε: "Μπορεί κάποιοι να είναι καλοί παίκτες αλλά να μην ταιριάζουν με αυτό που ζητάει να παίξει ο προπονητής. Όταν έχεις πολύ χρόνο μπορείς να διαπιστώσεις και θέματα χαρακτήρα, όταν βιάζεσαι όμως κι έχεις δέκα μέρες τότε αφοσιώνεσαι στις ποδοσφαιρικές ικανότητες των αθλητών".

Για την συνεργασία με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ επισήμανε: "Ο Μάρτιος είναι σημαντικός μήνας για τον Αρη. Ο σχεδιασμός των πραγμάτων πρέπει να είναι προς όφελος του Αρη. Όταν συνεργάζεσαι με έναν τόσο μεγάλο προπονητή πάντα έχεις να κερδίσεις. Από τέτοιες συνεργασίες κερδίζεις πολλά. Ο πιο αδικημένος κόσμος είναι ο κόσμος του Αρη. Αξίζει να γευτεί τη χαρά που του λείπει".
Για τον δρόμο προς το κύπελλο δήλωσε: "Ο Αρης είναι μέσα στους στόχους του και για τα πλέι οφ και για το κύπελλο. Ο τίτλος λείπει από τον ΑΡΗ και τώρα είναι έτοιμος για αυτόν. Οι πιθανότητες να κάνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλες. Ένα ένα τα βήματα. Εύκολο δεν είναι τίποτα".

Τέλος ο κ Μιχαλήτσος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Σεμερτζίδη: "Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πολλά χρόνια και γι΄αυτό συνυπήρχαμε. Κάναμε πολλές δουλειές μαζί.
Κάποια στιγμή ο Αρης ήταν δύσκολα οικονομικά . Περάσαμε δύσκολες εποχές. Τώρα είναι καλύτερα και είναι σημαντικό ότι έχει σοβαρή διοίκηση. Υπάρχει σοβαρή οργάνωση κι εμείς κινούμαστε ανάλογα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: