Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αντι Κόουλ: "Μισώ τον Σέριγχαμ"


Αντι Κόουλ και Τέντι Σέριγχαμ πανηγυρίζουν με τη φανέλα της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αντι Κόουλ και ο Τέντι Σέριγχαμ πυροβολούσαν ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα και πανηγύριζαν μαζί τα γκολ που σημείωναν. Ωστόσο ο πρώτος αποκάλυψε πως μισεί (!) τον δεύτερο εδώ και 15 χρόνια (σ. σ. προ εποχής "κόκκινων διαβόλων" δηλαδή), εξαιτίας ενός γεγονότος που είχε συμβεί σε ένα αγώνα της εθνικής Αγγλίας!

Συγκεκριμένα ο Κόουλ αποκάλυψε πως μισεί τον Σέριγχαμ επειδή δεν του έδωσε το χέρι όταν τον αντικατέστησε σε ένα φιλικό παιχνίδι των "λιονταριών" το 1995: "Θα προτιμούσα να κάτσω για καφέ με τον Νέιλ Ρούντοκ που μου έσπασε σε δυο κομμάτια το πόδι το 1996, παρά με τον Σέρινγχαμ". Παίξαμε μαζί τέσσερα χρόνια και πετύχαμε πολλά γκολ, όμως ποτέ δεν ανταλλάξαμε μια κουβέντα! Όλα ξεκίνησαν το 1995 στο ντεμπούτο μου με την Αγγλία, όταν ήρθε η ώρα να γίνει αλλαγή και να μπω στη θέση του.

Μπροστά σε 60.000 θεατές, περίμενα να ακούσω: " Καλή τύχη ’ντι", ή κάτι τέλος πάντων. Τίποτε όπως, με αγνόησε εντελώς χωρίς να υπάρχει λόγος. Τότε σκέφτηκα: "Θεέ μου πόσοι άνθρωποι είδαν τον Τέντι Σέρινγχαμ να με αγνοεί με αυτόν τον τρόπο;". Ένιωσα τέτοια ντροπή που όταν μετά από δυο χρόνια ήρθε στην Γιουνάιτεντ, ήξερα πως έπρεπε να τον ανεχθώ, όσο και αν τον σιχαινόμουν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: