Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Σενάριο ανταλλαγής Ντιέγκο - Ριμπερί

http://www.contra.gr/images/m/diego_m.jpgΤο ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ντιέγκο με τον Ριμπέρι, εξετάζουν πολύ σοβαρά στην Γιουβέντους, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Βέβαια, η «Μεγάλη Κυρία» δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του «ασχημόπαπου».τη λίστα τους εν όψει του καλοκαιριού, τον έχουν τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα. Καμία όμως από τις δύο δεν ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του, με αποτέλεσμα οι ιταλοί έχουν κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν.

Άλλωστε η Μπάγερν Μονάχου δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι Βαυαροί έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ριμπερί, με τον Μίλος Κράσιτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μεταξύ των υποψηφίων να μετακομίσουν στο Μόναχο.

Η «El Mundo Deportivo» όμως αναφέρει πως δεν αποκλείεται Μπάγερν και Γιουβέντους να βρουν τη… χρυσή τομή, με την ανταλλαγή του Ριμπερί με τον Ντιέγκο. Ο Βραζιλιάνος μέσος άλλωστε, είχε κινήσει το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου από τότε που έπαιζε στην Βέρντερ Βρέμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: