Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο Παντελή ενημερώνεται...


Ο Ανδρέας Παντελή. Ο Ανδρέας Παντελή συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ηρακλή, τον Δημήτρη Τριανταφύλλου, συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, με τον Βασίλη Χατζηπαναγή και προσπαθεί να βρει λύσεις για ορισμένες υποθέσεις που ταλαιπωρούν την ομάδα του. Για παράδειγμα η υπόθεση του Μπόσνιακ που έχει καταθέσει προσφυγή, ο Κοβαλέφσκι με τον οποίο συζητά ο Δήμος Πολύκαρπος, πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Κύπριος έπιασε δουλειά και υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα. Για την ακρίβεια, δεν θα πρέπει να γνωρίζει ακόμη τι ακριβώς συμβαίνει και μάλλον διανύει την περίοδο της ενημέρωσης από τα υπόλοιπα στελέχη της εταιρίας. Όπως και να έχει πάντως, οφείλει να είναι συνεπής στις υποσχέσεις του περί των πληρωμών την ερχόμενη εβδομάδα για να τον εμπιστευθούν παίκτες και προσωπικό. Ο Παντελή δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στο διοικητικό συμβούλιο και να κατευθύνει την ΠΑΕ διαθέτοντας τίτλο. Προς το παρών είναι ο υπεύθυνος μάνατζμεντ.

Ο Παντελή αναλαμβάνει το μάνατζμεντ της εταιρίας αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας, καταβάλλοντας ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό, δηλαδή, που διέρρευσε μετά τη συμφωνία του με τον Αντώνη Ρέμο. Μάλιστα, θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και όχι όπως αρχικά είχε ειπωθεί για το 50% του μεγαλομετόχου.

Δεν παίζει ο Παπαστεριανός
Οι επιστροφές στο κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκαν, καθώς Λέκι και Mάρτος δήλωσαν ετοιμότητα και προπονήθηκαν σε πλήρεις ρυθμούς. Συνέχισαν με ατομικό ο Παπαστεριανός με τον Γιαννούλη, με τον πρώτο να μην προλαβαίνει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος από σήμερα θα περάσει σε πλήρες πρόγραμμα με την ομάδα, ωστόσο εκτίει ποινή. Ο Βουτσιάς συνέχισε τη θεραπεία και ο Mάρκες το πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης.

Δαλούκας Νο 2
Για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά ο Γιώργος Δαλούκας βρίσκεται στον δρόμο του Ηρακλή, αφού ορίστηκε να σφυρίξει τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η πρώτη φορά, που ο Δαλούκας σφύριξε αγώνα του Ηρακλή ήταν και πάλι στο Καυτανζόγλειο, στην αναμέτρηση με τον Aρη, με το γνωστό περιστατικό και τη διακοπή της, όταν οπαδός του Ηρακλή έφτασε μέχρι τον Σηφάκη και τον χαστούκισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: