Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Οι θέσεις του Βγενόπουλου για τον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας

http://www.contra.gr/images/m/vgenopoulos_pao310310_m.jpgΤο ραντεβού του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Νικόλα Πατέρα που θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα, θα είναι κομβικό για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου, αλλά και για τις ισορροπίες στο πολυμετοχικό σχήμα. Ένα ραντεβού που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την παραμονή ή όχι του κ. Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος διαθέτει το 11% των μετοχών της ΠΑΕ, συμμετέχει ενεργά στις διοικητικές διεργασίες και στηρίζει απόλυτα τον Νικόλα Πατέρα. Δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει ενδεχόμενο αλλαγής στον προεδρικό θώκο, ενώ φέρεται αποφασισμένος να αντιδράσει δυναμικά σε περίπτωση αποχώρησης του νυν προέδρου.

Παράλληλα ο κ. Βγενόπουλος έχει ήδη γνωστοποιήσει τη θέση του για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με τη δήλωση του μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό "για δύο μεταγραφές επιπέδου Σισέ". Θεωρεί πως με αυτές τις κινήσεις ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα να διακριθεί στην Ευρώπη που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος.

Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ λέει στο περιβάλλον του πως θα βάλει το ποσοστό που του αναλογεί στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ξεκαθαρίζει δε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε πριν από 2 χρόνια με την παραμονή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία και με μεταγραφές που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Απρίλιος προβλέπεται "καυτός" για τον Παναθηναϊκό και μέχρι το διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί μετά τον τελικό του κυπέλλου (24/4), οι διεργασίες θα είναι έντονες και οι συζητήσεις πολλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: