Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

«Δεν παίξαμε σαν Άρης»

«Δεν παίξαμε σαν Άρης»

Κανένας παίκτης δεν είχε όρεξη για κουβέντες μετά το τέλος του παιχνιδιού του Άρη στη Βαλένθια καθώς η απογοήτευση ήταν μεγάλη για όλους στις τάξεις της ομάδας. Πλέον, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο ο Άρης έχει δύσκολο έργο στην προσπάθειά του για να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι οφ και να διεκδικήσει εκ νέου την έξοδό του στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν.
Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους το Τύπου ο Δήμος Ντικούδης μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου για τους «κιτρίνους». «Δεν έχω πολλά να πω. Έπρεπε να έρθουμε και να παλέψουμε, κάτι που δεν κάναμε με αποτέλεσμα να χάσουμε την πρόκριση χωρίς να τη διεκδικήσουμε, ουσιαστικά. Το ότι πήγαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν λέει κάτι καθώς το παιχνίδι συνολικά πήγε πολύ χάλια. Σαν ομάδα δεν δείξαμε τίποτα αξιόλογο ούτως ώστε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και όταν ξεκινάμε άσχημα μας παίρνει η κατηφόρα, έτσι έγινε και σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο το αφήσαμε να ξεφύγει πολύ. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει και θέλουμε να είμαστε. Δεν παίξαμε σαν Άρης».
Για την επόμενη μέρα, ο 33χρονος είπε: «Είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να αντιδράσουμε και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Πλέον, κοιτάμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο καλά μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα έχει παίκτες με ταλέντο και καριέρα πίσω τους, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στο παρκέ».

Μπετς: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι»

Ο Άγγλος σέντερ των «κιτρίνων» στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου, όπως είπε και ο ίδιος που δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει πως και οι ίδιοι δεν παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που μείναμε εκτός φάιναλ φορ. Παρόλα αυτά, χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πλέον, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο ο οποίος παρουσιάστηκε καλύτερος από εμάς, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε όσα θα έπρεπε σε αυτή την αναμέτρηση. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κατεβάσουμε τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, σκεφτόμασταν θετικά πριν τον αγώνα αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε, αν και ξέραμε πως θα ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο για μας. Δεν ξέρω τι έφταιξε».
*Σήμερα το μεσημέρι αναχωρεί η αποστολή του Άρη η οποία θα έχει ένα
μακρύ ταξίδι από τη Βαλένθια στη Μαδρίτη και από εκεί στη Ρώμη, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: