Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Απάντηση Ολυμπιακού σε Β. Μητρόπουλο


Κόντρα Μπέου, Μητρόπουλου Σκληρή ανακοίνωση κατά του Βίκτωρα Μητρόπουλου εξέδωσε τη Μεγάλη Πέμπτη η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, απαντώντας σε εκείνη της Μεγάλης Τετάρτης του πρώτου. Οι Θεσσαλοί χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς και τονίζουν πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν ξανά μαζί του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Eκπληκτη όλη η φίλαθλος Ελλάδα, όπως άλλωστε και εμείς, πληροφορηθήκαμε μέσω της ανακοίνωσής του, το παραλήρημα του πρώην 'Λουδοβίκου' επαγγελματία παράγοντα του ποδοσφαίρου, που επί σειρά ετών στο παρελθόν, βασιζόμενος πάντα σε ξένες πλάτες, ασελγούσε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και με ξένα κόλλυβα έκανε κηδεία, σε όποιον του σήκωνε ανάστημα.

Είναι καιρός πλέον να καταλάβει, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του, ότι οι αλησμόνητες εποχές, του τύπου 'ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να παν να γ......', τελείωσαν μια για πάντα, μαζί με τις λουδοβίκειες εποχές.

Το λυπηρό γι' αυτούς είναι ότι δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ομάδες, όπως Χαϊδάρι, Ηλυσιακός, Αιγάλεω για να υποβιβαστούν και να τις διαλύσουν, ώστε να αποδείξουν την ανικανότητά τους.

Επίσης, είναι εξίσου λυπηρό γι' αυτούς ότι δεν συνεχίζουν με τη σημερινή κυβέρνηση οι κ.κ. Χατζηεμμανουήλ και Φιλιππίδης ως Πρόεδροι των ΟΠΑΠ Α.Ε. και ΕΛΤΑ αντίστοιχα, για να στηρίξουν τα... φιλόδοξα σχέδιά τους.

Τέλος, επειδή στην παραληρηματική ανακοίνωση γίνεται συνεχώς αναφορά για δήθεν στημένα παιχνίδια, για του λόγου το αληθές, η μοναδική ελληνική ομάδα που τιμωρήθηκε μέχρι σήμερα από την UEFA, είναι η ομάδα που εσείς εκπροσωπείτε.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε πιθανές μελλοντικές αθλιότητές σας ξανά, αφού η ομάδα μας έχει πλέον αναγνωριστεί από όλους, φίλους και αντιπάλους, για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που αποδίδει και για τη δίκαιη θέση της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής.

Κύριε Βίκτωρ Μητρόπουλε, αποτυχημένε διοικητικέ παράγοντα και... 'επιτυχημένε' εκδότη των... τριακοσίων φύλλων, ευτυχώς που με το πλήρωμα του χρόνου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δικαίως, εδώ και καιρό, σας έχει αποβάλλει.

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή να το συνειδητοποιήσετε και ο ίδιος!

Καλό Πάσχα! Aντε Γεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: