Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

«Καραστημένη η Β Εθνική»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/899ca67d9b3084c9db2f30a809919d59_L.jpg?1270105021?1270105021?1270105021Η ισοπαλία της Ρόδου με τον Εθνικό έκανε τον πρόεδρο των νησιωτών, Τώνη Μαρτίνη να ξεσπάει τονίζοντας πως το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όχι μόνο είναι στημένο, αλλά είναι καραστημένο!

Αιτία ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημητρόπουλος που έφερε το ξέσπασμα του ισχυρού άνδρα τον «ελαφιών»: «Η Ρόδος έχει πάρει 30 βαθμούς σε ένα καραστημένο πρωτάθλημα χωρίς αρχή και τέλος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να είδε αυτόν τον διαιτητή και να μην είπε ότι είχε εντεταλμένη υπηρεσία. Θα αποσύρουμε την ομάδα από το πρωτάθλημα, αν ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι την επόμενη αγωνιστική δεν τιμωρηθεί. Το παιχνίδι εις βάρος της Ρόδου τελείωσε. Είδατε πως αντιδράει ο κόσμος. Δεν θα γίνουμε εμείς αιτία για να χυθεί και αίμα. Σημειωτέων ότι ο ένας από τους δυο βοηθούς είχε παίξει και στο παιχνίδι με τον Διαγόρα».

Και ανακοίνωση

Η Ρόδος εξέδωσε και ανακοίνωση με αφορμή τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ο σφαγιασμός δεν μπορεί να συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος για να βγούνε τελικά αυτοί που πρέπει και να παίζουν ομάδες α λα καρτ! Επιτέλους, ας ασχοληθεί η ΚΕΔ και η ΕΠΟ για τις καταγγελίες μας. Συχνά - πυκνά διαμαρτυρόμαστε. Αποκορύφωμα ήταν στον αγώνα με τον Διαγόρα και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον ανεκδιήγητο διαιτητή Δημητρόπουλο - ο οποίος όχι μόνο έκανε ταχυδακτυλουργίες και σφύριζε κατά παραγγελία, στο τέλος ανέφερε αναλήθειες και ψεύδη στο Φύλλο αγώνος για να αφήσει την Ρόδο χωρίς τον Πέδρο Ιράλα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Δεν διαμαρτυρόμαστε άδικα και δεν διαμαρτυρόμαστε για τις εντυπώσεις… Αν κάποιοι αναζητούν ευθύνες για τα επεισόδια στα γήπεδα από τις ομάδες - με τα γνωστά μέτρα από την ΟΠΑΠ ΑΕ - ας δείξουν επιτέλους με υψωμένο δάκτυλο την αιτία του κακού: Αυτούς που προκαλούν ομάδες, φιλάθλους, ιστορία ομάδων, τιμή, υπόληψη και δικαιοσύνη...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: