Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ο αγώνας τώρα…συνεχίζεται

Ο αγώνας τώρα…συνεχίζεται

Καλές και Άγιες οι διακοπές του Πάσχα, απολύτως απαραίτητες οι ανάσες οξυγόνου, αλλά…πάνω και πρώτα απ΄ όλα -στη συνείδηση των «κιτρινόμαυρων»- βρίσκεται η φετινή «ιερή αποστολή».
Αυτό βγήκε και αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα από την καθημερινή τριβή της ομάδας αλλά και από όσα προσπάθησε και προσπαθεί να περάσει στις προπονήσεις ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και οι συνεργάτες του.
Χτες, το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλό ραντεβού (με προπονήσεις πρωϊ και απόγευμα) το οποίο είχε την έννοια μιας δυνατής προετοιμασίας λίγο πριν τις τετραήμερες διακοπές .
Ο Κάρλος Φανταγκούσι, που είχε την ευθύνη της εκγύμνασης τη Μεγάλη Τετάρτη, φρόντισε να θωρακίσει το μυαλό και τη σκέψη των ποδοσφαιριστών με τον ένα και μοναδικό στόχο , να τελειώσει δηλαδή η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα.

Επαγρύπνηση σε όλα τα μέτωπα

Σημαντικό μέρος των δύο προπονήσεων αναλώθηκε σε τεχνικές επισημάνσεις αλλά και σε θεωρητικές παραινέσεις γύρω από τη συντήρηση της αγωνιστικής κατάστασης(καλή ζωή) και τη δύσκολη συνέχεια.
Αυτό που θέλει και απαιτεί η τεχνική ηγεσία είναι «προσοχή και επαγρύπνηση» για να διατηρηθεί η πολλή καλή εικόνα της ομάδας.
Το απρόοπτο της χτεσινής μέρας ήταν η αποχώρηση από τις προπονήσεις του Φρέντυ Αντού, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Ένα άλλο ευχάριστο όμως συμβάν αφορούσε τον έτερο Αμερικανό της ομάδας τον Έντι Τζόνσον, που είχε την τιμητική του μια και γιόρταζε τα 26α γενέθλιά του, τα πρώτα στην Ελλάδα. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: