Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Aραμπατζής: "Οι ήττες, απλά προέκυψαν"



Τσιρίλο και Αραμπατζής πανηγυρίζουν.... Για το Νίκο Αραμπατζή, μετά και τον τραυματισμό του Σνάουτσνερ, υπάρχει μια θέση στην άκρη της άμυνας και όπως πολλά δείχνουν, στο επόμενο παιχνίδι θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο αμυντικός του δικεφάλου, στο περιθώριο του τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης", μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για να επισημάνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του. Υπογράμμισε δε πως αντιλαμβάνεται την ανησυχία του κόσμου. Είπε χαρακτηριστικά:

"Σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι θα κάναμε αυτές τις τρεις ήττες. Ωστόσο, το μυαλό μας είναι πλέον στο παιχνίδι με την Καβάλα. Να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα μετά τις γιορτές, για να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να επιστρέψουμε στις νίκες".

Μετά από τρεις ήττες, ο κόσμος ανησυχεί και ο Νίκος Αραμπατζής εξηγεί: "Είναι λογικό να ανησυχεί ο κόσμος μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία που υπάρχει, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα από τη στιγμή που θα παίξουμε στα πλέι οφ. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, απλώς αυτές οι ήττες προέκυψαν".

Για το τι πήγε στραβά μετά το αήττητο σερί των 13 αγωνιστικών, σχολίασε: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να πούμε. Εκτός από τον αγώνα με τον ’ρη, που ήταν ιδιαίτερη περίπτωση, στα άλλα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά όχι τύχη. Πλέον, θα ετοιμαστούμε για τα δύο τελευταία ματς, ώστε να πάρουμε τους έξι βαθμούς και να μπούμε με την κατάλληλη ψυχολογία στα πλέι οφ. Πάντοτε όμως ταπεινά και με σκληρή δουλειά".

Τέλος, νοιώθει ότι τα περσινά πλέι-οφ αποτελούν μάθημα: "Το πάθημα γίνεται μάθημα. Όμως, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε, μόνο στο γήπεδο να μιλήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: