Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Πληρωμές και ξεκαθάρισμα

Πληρωμές και ξεκαθάρισμα

Κάποιοι παίκτες βρέθηκαν την Τρίτη στη Μίκρα. Χθες ένα επίσης μεγάλο μέρος. Ο κύκλος των επαφών μεταξύ Ανδρέα Παντελή και ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε κατά ένα σημαντικό ποσοστό. Απομένει η συνάντηση του Κύπριου παράγοντα με τους υπόλοιπους, προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες προς όλους. Αυτό θα γίνει την Τρίτη, όπως λένε στην ΠΑΕ. Χθες, στη Μίκρα μετά από την τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα, αρκετοί ποδοσφαιριστές μίλησαν με τον Ανδρέα Παντελή, για τον διακανονισμό της καταβολής των οφειλομένων (μισθοί και δόσεις συμβολαίων). Υπενθυμίζεται πως η πλειονότητα των παικτών έχουν λαμβάνειν από Οκτώβριο-Νοέμβριο. Όπως τόνισε ο Κύπριος, σήμερα θα υπάρξουν πληρωμές και οι ποδοσφαιριστές αναμένουν αυτό να γίνει πράξη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες κάποια από τα χρήματα αυτά θα προέρχονται από την πλευρά του Ρέμου.

Μία υπογραφή ή αποχώρηση

Πάντως, ο Ανδρέας Παντελή ασχολήθηκε με κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Ενημερώθηκε για το τι οφείλει ακριβώς η ΠΑΕ σε κάθε παίκτη και συζήτησε για τον τρόπο πληρωμής. Σήμερα όπως τόνισε θα βάλει στους λογαριασμούς των παικτών από ένα αρχικό ποσό, ενώ υπογράμμισε πως θα καταβάλει σε δόσεις του συνολικού ποσού επίσης κάποια χρήματα τόσο την 1η Μαΐου όσο και την 1η Ιουνίου αρχικά. Ο Κύπριος έχει αντιληφθεί πως έχουν συσσωρευτεί πολλά χρέη και θέλει να τα βάλει σε μια τάξη, έτσι ώστε αφενός να δώσει κάποια χρήματα στους παίκτες, αλλά παράλληλα να τακτοποιεί κι άλλες εκκρεμότητες της ΠΑΕ. Η κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Ανδρέα Παντελή όσον αφορά στην εμπλοκή του με τα της ΠΑΕ, φέρεται να είναι η Τρίτη, καθώς από τη στιγμή που θα φανεί εντάξει στις πληρωμές αναμένεται επίσημα να αναλάβει το «κουμάντο» στη διοίκηση της ομάδας. Ο Παντελή είπε σε παίκτες της ομάδας για μία ακόμη φορά ότι λείπει μία υπογραφή. Αν μπει, θα είναι το αφεντικό. Αν δεν μπει, τότε παύει να υφίσταται από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ζήτησε μετοχές από Ρέμο ο Γ.Σ.

Ποια είναι ωστόσο η θέση του ΓΣ για όλες αυτές τις εξελίξεις; Τι λέει ο θεματοφύλακας του Συλλόγου και ο κάτοχος του 10% των μετοχών για το «καυτό» θέμα της ΠΑΕ; Οι άνθρωποι του ΓΣ πιστεύουν ότι πρώτιστος στόχος ήταν να αποφύγει η ομάδα τις περιπέτειες. Αγωνιστικά, δηλαδή. Το κατάφερε. Στόχος πλέον είναι το οικονομικό-διοικητικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άνοιγμα της ΠΑΕ ως και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου είναι μεγάλο. Δεν είναι μόνο 1,5 εκ. ευρώ, όπως έχει μεταφερθεί. Αγγίζει τα 2,5 εκ. ευρώ. Ίσως να τα ξεπερνάει κιόλας. «Πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση…», λένε στον ΓΣ και συμπληρώνουν. «Το θέμα είναι να έρθουν οι μετοχές στον ΓΣ. Έχει ήδη ζητηθεί αυτό από τον Αντώνη Ρέμο, ωστόσο δεν έχουμε πάρει επίσημα απάντηση. Μετά, μπορεί να γίνει μία διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα αποτελείται από Ηρακλειδείς για να τρέξουν τις εξελίξεις», επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Όσο για το τελεσίγραφο στον Παντελή; Λήγει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Για να πληρώσει φυσικά ο Κύπριος. Αν όμως ο Ρέμος, δώσει τις μετοχές στον Παντελή; Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση; «Τότε, ο έλεγχος θα είναι αυστηρός», λένε. Συν τοις άλλοις, γίνεται επεξεργασία του ελέγχου, που ζητήθηκε από το Σώμα Ορκωτών Λογιστών. Ο ΓΣ έχει ζητήσει να γίνει έλεγχος των χρήσεων όσον αφορά τα δυο προηγούμενα χρόνια. Για τις χρήσεις 2007-08, 2008-09. Έχει ζητήσει όπως λέγεται να γίνει έλεγχος και το 2009-10. Θεωρούν όμως ότι το κυρίαρχο αυτή τη στιγμή θέμα είναι το οικονομικό-διοικητικό-ιδιοκτησιακό.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: