Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ζαγοράκης: "Εργο πνοής για τον ΠΑΟΚ το προπονητικό κέντρο"

http://www.contra.gr/images/m/ZAGORAKIS212_m.jpgΟ Θοδωρής Ζαγοράκης επισκέφθηκε τη Μ.Τετάρτη το νέο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία επ’ ευκαιρία της διεξαγωγής του δεύτερου τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης». τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε για έργο πνοής για το Δικέφαλο του Βορρά που «αποτελεί τη βάση για ένα καλύτερο μέλλον του ΠΑΟΚ. Οι εργασίες βρίσκονται σε καλό επίπεδο αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επιθυμητό στάδιο. Ξέρουμε τι χρειάζεται και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το έργο το γρηγορότερο δυνατόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης αφού εδώ και καιρό προπονούνται στη Νέα Μεσημβρία οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Τα επτά γήπεδα και τα προκάτ αποδυτήρια είναι έτοιμα.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο είναι η κατασκευή του μεγάλου κτιριακού συγκροτήματος το οποίο θα περιλαμβάνει αποδυτήρια για την επαγγελματική ομάδα, σάουνα, γυμναστήριο, φυσιοθεραπευτήριο, χώρους διαμονής, αναψυχής, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Αυτό όμως είναι και το σημαντικότερο κομμάτι (συνάμα το πιο δαπανηρό) και αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης έτσι ώστε να βρει χορηγούς για τη χρηματοδότηση του τελευταίου κομματιού του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: