Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Την Παρασκευή τα νεότερα για Ρούνεϊ

http://www.sport24.gr/ast/cov/Wa/WayneRooney_2010_4_1_11_59_14_b.jpgΤην Παρασκευή το πρωί στην καθιερωμένη συντέντεξη τύπου ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα γνωστοποιήσει την κατάσταση του Γουέιν ΡούνεϊΟ διεθνής Άγγλος στράικερ γύρισε τον αστράγαλό του στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο την περασμένη Τρίτη, έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες και την Τετάρτη έκανε εξετάσεις στο Μάντσεστερ.

Τα αποτελέσματα δεν ανακοινώθηκαν, κάτι που θα κάνει την Παρασκευή ο προπονητής των "κόκκινων διάβολων", με την συνέντευξη τύπου να ξεκινά στις 11:30 (ώρα Ελλαδας).

Την Τετάρτη δεν υπήρχε καμία απολύτως ενημέρωση και το πρωί της Πέμπτης η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανακοίνωσε πως τα πάντα θα τα αποκαλύψει ο Φέργκιουσον την Παρασκευή.

Μόνο το "skysports" έκανε μία πρόβλεψη βασιζόμενο σε πληροφορίες του, αναφέροντας πως ο Ρούνεϊ θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τέσσερις εβδομάδες.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει το Σάββατο στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Τσέλσι, ενώ μάλλον θαύμα θα ήταν να προλάβει τον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League με την Μπάγερν την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: