Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Το… ποτήρι ξεχείλισε

Το… ποτήρι ξεχείλισε

Ο Θεόφιλος Πατέλης, ο Δημήτρης Μαργαρίτης και ο Νίκος Φιλιππιάδης αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας να παραιτηθούν από κοινού και να αποχωρήσουν από το… άτυπο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι τρεις τους είχαν τοποθετηθεί στην ΠΑΕ, ύστερα από πίεση του οργανωμένου κόσμου της ομάδας και μετά από κινήσεις του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Είχαν εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία τους να μπουν και να συνεισφέρουν όσο μπορούσαν. Η παρουσία τους ήταν αν μη τι άλλο καταλυτική στο διάστημα που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα και βοήθησαν σημαντικά. Όχι οικονομικά, αλλά κυρίως ηθικά. Τουλάχιστον οι παίκτες έβλεπαν ορισμένους ανθρώπους να είναι κοντά τους.

«Καμπανάκι» κινδύνου

Μάλιστα, αυτή η κίνηση, δηλαδή η παρουσία τους στην ομάδα και στο διοικητικό σχήμα, έστω και χωρίς επισημότητες, θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα και καθυστέρησε σημαντικά. Πλέον, οι τρεις τους πήραν μία απόφαση. Συζήτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας και αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Ίσως θέλουν με αυτή τους την ενέργεια να πιέσουν καταστάσεις. Να ηχήσουν ένα ακόμη «καμπανάκι» κινδύνου για την όλη κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Άλλωστε, ανοίγουν το δρόμο οι τρεις τους για νέες εξελίξεις. Είτε να γίνει διοικητικό συμβούλιο μέσω Πρωτοδικείου, είτε μέσω γενικής συνέλευσης, η οποία ακόμη δεν έγινε και δεν έχει καθοριστεί.

«Δεν λακίζουμε…»

Επίσης, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά τόσο ο Παντελή, όσο και ο Ρέμος κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι με απλή επιστολή τους έθεσαν χθες το απόγευμα την παραίτηση τους στον ΓΣ Ηρακλής. «Δεν λακίζουμε, ούτε αποχωρούμε, επειδή φοβόμαστε την κατάσταση. Το κάνουμε για να ανοίξουμε το δρόμο στις εξελίξεις, που πρέπει οπωσδήποτε να δρομολογηθούν, γιατί η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Άλλωστε, δεν φοβηθήκαμε όταν η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη και πιο τραγική. Τουλάχιστον, τώρα η ομάδα αγωνιστικά έκανε το καθήκον της. Με σωστή, έντιμη, ειλικρινή αντιμετώπιση και με συνεχόμενο αγώνα τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ μπορούν να λυθούν. Εξάλλου, εμείς είμαστε πάντα στη διάθεση του Ηρακλή και όποτε χρειαστεί πάλι θα είμαστε εδώ…», επισημαίνει χαρακτηριστικά στο «Μ» ο Δημήτρης Μαργαρίτης, ο ένας εκ των τριών συμβούλων της ΠΑΕ. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: