Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ανακοίνωση για Επανομή

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Τρίκαλα για τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο της Επανομής. Πιο αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά παραγόντων και οπαδών της τοπικής ομάδας. Μετά την επίτευξη του τέρματος για την ομάδα μας, «φίλαθλοι» της Επανωμής, επιτέθηκαν κατά των μελών της διοίκησης που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα με την οικογένειά του. Η επίθεση αυτή έγινε υπό την ανοχή, να μην πούμε προτροπή των διοικούντων της Μακεδονικής ομάδας.

Καταγγέλλουμε επίσης την απαθή στάση της αστυνομίας, η οποία παρ’ όλο που είχε ειδοποιηθεί για την παρουσία των Τρικαλινών φιλάθλων και παραγόντων στο γήπεδο, παρακολουθούσε από μακριά τα όσα συνέβησαν. Γεγονότα σαν αυτά αμαυρώνουν το αθλητικό πνεύμα και οδηγούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας: Μήπως η συμπεριφορά μας στην φιλόξενη έδρα της ομάδας μας πρέπει να πάψει να είναι τόσο «προστατευτική» για «παράγοντες» σαν αυτούς που δημιούργησαν τα χθεσινά επεισόδια;

Το κλίμα τρομοκρατίας που δημιούργησαν δεν κατάφερε βέβαια να κάμψει το ηθικό των παικτών μας που κατάφεραν με ψυχή να φύγουν από το γήπεδο με την νίκη και τους συγχαίρουμε. Εμείς σαν διοίκηση της ομάδας, κοιτάμε μπροστά, την επόμενη μέρα που θα μας φέρει πιο ψηλά, πιο κοντά στον στόχο που βάλαμε για φέτος. Σ’ αυτή την προσπάθεια, καλούμε όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους, τους ποδοσφαιριστές, και να δημιουργήσουν από δω και πέρα πύρινη ατμόσφαιρα στο στάδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: