Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Λέτο: "Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο"


Από την παρουσίαση της ιστοσελίδας του Σεμπάστιαν Λέτο Απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως το «τριφύλλι» βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο που παρουσίασε την νέα του προσωπική ιστοσελίδα (SebastianLeto.gr) σε εκδήλωση γνωστής αθλητικής εταιρείας. Αξίζει να αναφερθεί πως στην εν λόγω ιστοσελίδα δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στη σεζόν της θητείας στον Ολυμπιακό...

Οταν μάλιστα ένας οπαδός του... φώναξε να ανεβάσει video όταν σηκώσει τις κούπες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, απάντησε χαμογελώντας πως αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχει σκοπό να κάνει.

«Μακάρι τα πρώτα μηνύματα από οπαδούς να είναι για τον τίτλο. Ηθελα να έχω ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους του Παναθηναϊκού και τους δικούς μου στην Αργεντινή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας, που από την πρώτη μέρα μ' έχουν αγκαλιάσει και μου δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους.

Βασικό στοιχείο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η νοοτροπία που έχουμε καθώς επίσης και ότι το περασμένο καλοκαίρι δυνάμωσε πολύ η ομάδα με μεγάλους παίκτες και είμαστε πλέον μια ανάσα από την επίτευξη των στόχων μας».


Για την κατάκτηση του τίτλου και τη φιέστα, σχολίασε: «Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή ακόμα για τη φιέστα. Απέχουμε 10 μέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε, πάντως, οπωσδήποτε να πάρουμε και το Κύπελλο. Ελπίζω η φιέστα να είναι μια ξεχωριστή γιορτή και να είναι η αρχή για πολλούς τίτλους».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αργεντίνος άσος του «τριφυλλιού» δεν ξέχασε την μεγαλειώδη πρόκριση επί της Ρόμα, λέγοντας ότι τέτοιες βραδιές δεν συμβαίνουν συχνά.

Παράλληλα τόνισε ότι θεωρεί ως φαβορί την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προσθέτοντας πως του αρέσει πολύ επίσης και η Λιόν και θα ήθελε να την δει αντιμέτωπη με τους Καταλανούς στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Λέτο υπέγραψε αυτόγραφα σε δεκάδες φίλους του Παναθηναϊκού, που έσπευσαν στο κέντρο της Αθήνας για τον δουν από κοντά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: