Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-Θα κάνουν Πάσχα...


Ο Παντελή στα γραφεία του Ηρακλή Την τελευταία στιγμή, ο Ανδρέας Παντελή, κατέθεσε χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι ποδοσφαιριστές έλαβαν ένα μικρό μέρος από τα δεδουλευμένα, ποσό που δεν τους ικανοποιεί και επιφυλάσσονται για τη συνέχεια.

Δεν έχουν αποφασίσει δηλαδή, αν θα τηρήσουν αυστηρή στάση έναντι της διοίκησης, αφού μετά από αρκετές υποσχέσεις, το ποσό που εισέπραξαν είναι μικρότερο του αναμενομένου. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχουν ταλαιπωρηθεί κατ΄ επανάληψη, αφού οι υποσχέσεις του Ρέμου ή άλλων παραγόντων, σαν τον Παντελή, σε ελάχιστες περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν.

Ο Ρέμος είναι απομακρυσμένος, έδειξε διάθεση να συμβάλλει οικονομικά, από κοινού με τον Παντελή κι όπως φαίνεται, οι δύο τους έβαλαν το χέρι στην τσέπη, ως οείλουν για να δοθούν χρήματα και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής έκλεισαν, από τη στιγμή που οι απομείναντες υπάλληλοι δεν πληρώνονται, δεν υπάρχουν χρήματα για να λειτουργήσει η εταιρία και οδεύουν, όλοι μαζί, προς την αποσύνθεση.

Εξελίξεις αναμένονται από την ερχόμενη Τρίτη, με τους ποδοσφαιριστές να αναζητούν εξηγήσεις, νέες υποσχέσεις άμεσα πραγματοποιήσιμες και δεν αποκλείεται να επαναλαμβάνουν την αποχή των προηγούμενων εβδομάδων, όπως πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Παντελή έκανε μία συζήτηση με τον Μπουμπένκο για την επόμενη σεζόν και κανείς βέβαια δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος, ότι ο Κύπριος θα εξακολουθεί να συμμετέχει της διοίκησης και του χρόνου.

Με δελτίο Τύπου, η ΠΑΕ Ηρακλής διευκρινίζει ότι: "Με βάση τις επαφές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Μ. Πέμπτη 01/04, οι ανάλογες χρηματικές καταβολές, τόσο προς τους ποδοσφαιριστές, όσο και προς τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ παράλληλα, καλύφθηκαν και σημαντικές περαιτέρω υποχρεώσεις της ΠΑΕ.
Η προσπάθεια να ολοκληρωθεί η χρονιά, με το μέγιστο δυνατό της οικονομικής ευρυθμίας, συνεχίζεται, ενώ παράλληλα θα καταβληθεί συντονισμένη προσπάθεια για τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο προγραμματισμό της νέας περιόδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: