Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Χρήστος Ταπούτος -Μάθαμε να κερδίζουμε

«Μάθαμε να κερδίζουμε»

«Τα πάντα είναι στο χέρι μας, δεν εξαρτάται από κανέναν άλλο». Ο Χρήστος Ταπούτος θεωρεί υπόθεση της ομάδας του την 6η θέση, αλλά… «Προτιμάμε την 5η, ώστε να παίξουμε του χρόνου στην Ευρώπη. Θα είναι ένα ιδανικό τελείωμα, αν στο μεταξύ δεν έρθει κάτι παραπάνω και έτσι θα είναι πετυχημένη η χρονιά» σχολίασε ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος στέκεται στην αγωνιστική διαφορά του «Δικεφάλου» στα τελευταία παιχνίδια. «Τώρα ξέρουμε να κερδίζουμε, ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο και να παίρνουμε τις νίκες» λέει ο Ταπούτος, αλλά η απορία είναι λογική. «Γιατί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν παρουσίασε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου από την αρχή;». Δύσκολη η απάντηση… «Δεν ξέρω, ήταν ίσως ένα κλικ μυαλού. Ίσως αφήσαμε αρχικά τα πράγματα για να δούμε μετά την αντίδραση μας… Το ζήτημα είναι ότι πλέον παίζουμε συγκεντρωμένα στα τελευταία λεπτά. Είδαμε στο ημίχρονο τα λάθη μας και επιστρέψαμε» σημείωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.
Για τον Χρήστο Ταπούτο είναι θετικό το ότι μεσολαβεί η διακοπή για το παιχνίδι με το Περιστέρι (πιστεύεται ότι αν αυτό το ματς γινόταν χθες για πράδειγμα, ο ΠΑΟΚ με την φόρα που είχε, θα κέρδιζε άνετα). «Αν και έχουμε ρυθμό, θα μας βοηθήσει ο χρόνος να δούμε το Περιστέρι με λεπτομέρειες και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Νομίζω ότι αυτές οι 10 μέρες θα λειτουργήσουν υπέρ μας αυτή την φορά. Είναι κομβικό παιχνίδι και είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου για να καλύψουμε και την μικρή ούτως η άλλως διαφορά. Οι τέσσερις πόντοι είναι εφικτός στόχος, αλλά το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε» κατέληξε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ.

«Είμαι ικανοποιημένος, περνώ καλά στον ΠΑΟΚ»

Το όνομα του Χρήστου Ταπούτου ήταν ένα από τα πρώτα που ακούστηκαν για ανανέωση ενόψει της επόμενης περιόδου. «Υπάρχει αυτό στο μυαλό μου» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Τώρα με ενδιαφέρει να πετύχουμε φέτος τους στόχους μας. Θα είναι διαθέσιμος όταν όλα με το καλό τελειώσουν με επιτυχία Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, περνώ καλά στον ΠΑΟΚ, είμαι κοντά στους δικούς μου, ασχολούμαι μόνο με το μπάσκετ και γενικά αισθάνομαι ότι είχα φέτος μια από τις πιο γεμάτες και ώριμες χρονιές της καριέρας μου» τόνισε ο Ταπούτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: