Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός Άρης 0-0

Στην κούραση των παικτών του στάθηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης (0-0) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε ότι οι παίκτες του δεν είχαν την ηρεμία για να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς και καθαρή σκέψη η οποία θα τους βοηθούσε στο να ανοίξουν το σκορ. Παράλληλα ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων υπογράμμισε ότι ο Άρης ήταν κατώτερος από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε στο τέλος να αιτιολογήσει τις αλλαγές που έκανε.

«Το πρώτο λάθος που κάναμε είναι ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε το διάστημα που παίξαμε με παίκτη παραπάνω. Δεν είχαμε την ηρεμία για να ελέγξουμε τον ρυθμό και την κυκλοφορία της μπάλας. Βρισκόμαστε στο τέρμα και η κούραση είναι εμφανέστατη», τόνισε αρχικά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον αγώνα του Καραϊσκάκη και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Όταν και η δική μου ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες άνοιξε το παιχνίδι και θα μπορούσαν να προηγηθούν και οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είχε τρεις καλές φάσεις και εμείς μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κάμπορα. Ίσως μας έλειψε η πιο καθαρή σκέψη κυρίως από το κέντρο και μπροστά όταν είχαμε εμείς την μπάλα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είχε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, όμως η δική μου ομάδα παρουσιάστηκε οργανωμένη και αυτό ήταν το κλειδί για να μην δεχθούμε επιθέσεις», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τη συνέχεια τόνισε: « Δυστυχώς για το επόμενο παιχνίδι χάσαμε το Νασούτι και έχουμε γενικά αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η θλίψη που μου μένει είναι η εικόνα που είχαμε σήμερα και ήταν κατώτερη σε σχέση με αυτή που δείξαμε κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό που μας έλειψε ήταν λίγο περισσότερο ένταση. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν βγάλαμε την αγωνιστική συμπεριφορά που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, το οποίο θα μας οδηγούσε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας εξήγησε τις αλλαγές που έκανε: «Στην πρώτη αλλαγή ο Ντέιλι ήταν κουρασμένος. Τον αντικατέστησα λόγω έλλειψης πολλών αγωνιστικών λεπτών. Μετά την αποβολή του Νασούτι έβαλα παίκτη στην γραμμή. Την τελευταία αλλαγή δεν την έκανα γιατί δεν ήθελα να βάλω έναν παίκτη για λίγα μόνο λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: