Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυαδούλα καί σήμερα...


Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ την παρέα

Είναι κρίμα καί άδικο πραγματικά ρε παιδιά να μην περάσει η χθεσινή μας δυάδα.Μαχαιριά στο 90ο λεπτό μας κάρφωσε στα στήθεια η παλιό-Murcia.Είναι κρίμα γιατί βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο σημείο σαν αυτό της Montpellier πηγαίνωντας κόντρα στην πλειοψηφεία των περισσότερον παικτών πού βλέπαν Pari λόγω των πολλών απουσιών της Montpellier. Κρατώ άλλη μιά καλή εμφάνιση καί συνεχίζουμε τον δύσκολο αγώνα μας είναι το μόνο πού μπορούμε να κάνουμε.Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ κατάσταση καί καθαρά από θέμα ατυχίας καί μόνο δεν κάναμε ταμείο στα χθεσινά.


Πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα εκεί όπου θα ασχοληθούμε καί σήμερα με μία δυάδα
καί ας ελπίσουμε ότι μας στέρησε χθές η τύχη να μας το δώσει πίσω σήμερα απλόχερα.


Augsburg - Nurnberg (2)

Επαναληπτικός αγώνας μπαράζ. Σκόρ πρώτου παιχνιδιού : Nürnberg - Augsburg 1-0.

Μετά καί το σκόρ τού πρώτου παιχνιδιού η Augsburg είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να κάνει το παιχνίδι της καί να ρισκάρει, καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε να πετύχει τέρμα γιά να ανατρέψει το σκόρ τού πρώτου παιχνιδιού.Αυτό θεωρώ πως εξυπηρετή την Nürnberg πού θα βρεί ίσως τούς χώρους να παίξει στην ανεπίθεση.Το άγχος γιά να πετύχουν γκόλ οί γηπεδούχοι ίσως να είναι ανασταλτικός παράγοντας αν πηγαίνει το παιχνίδι στο 0-0 ,καί όσο θα περνά ο χρόνος κάποια στιγμή θα πρέπει να βγoύν μπροστά.Δύσκολη έδρα το Augsburg αλλά νομίζω πως η πιό έμπειρη Nürnberg μπορεί να περάσει με διπλό καί να παραμείνει στην Bundesliga.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Nurnberg σε απόδοση (2.80)



Sint. Truinten - Genk (2)


Επαναληπτικός τελικός αγώνας των Play-off γιά την έξοδο στο Europa League.

Σκόρ πρώτου αγώνα : Genk - Sint.Truiden 2-1.

Παράδοση αγώνα : Σε 12 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας η Genk μετρά 8 νίκες 2 ισοπαλίες καί 2 μόλις ήττες με αντίπαλο την Sint.Truiden.


Mεταμορφωμένη προς το καλύτερο εμφανίζεται η Genk στα παιχνίδια των Play-off, καθώς μετρά 7 νίκες σε 9 παιχνίδια.Πολύ δυνατή επιθετικά πετυχαίνει στατιστικά κατά μέσο όρο 2 γκόλ ανά αγώνα.

Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο <Άγιος Τρύφωνας> μιάς καί μετρά 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια στην διαδικασία των μπαράζ.Οί γηπεδούχοι Παρουσιάζονται αρκετά ευάλωτοι αμυντικά έχοντας δεχτεί 10 τέρματα σε 5 αγώνες.

Αναγκασμένη να ρισκάρει είναι η Sint.Truiden πού θέλει πάσει θυσία να σκοράρει γιά να ανατρέψη το σκόρ τού πρώτου αγώνα.Θεωρώ καλύτερο καί πιό δυνατό σύνολο την Genk η οποία σύν τοίς άλλοις είναι καί σε πολύ κατάσταση.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Genk σε απόδοση (2,75)



Επίσης προσοχής αξίζει καί το διπλό της Viking στο Πρωτάθλημα Νορβηγίας.

Σε αγωνιστική καθίζηση η βρίσκεται η Sandefjord η οποία παρακάλώ μετρά 7 σερί ήττες χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα στα παιχνίδια αυτά.Ενώ εντός έδρας προέρχεται από 3 σερί ήττες..


Σε αγωνιστκό ανέβασμα από την πλευρά της η φιλοξενούμενη Viking πού μετά από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει την φόρμα της.Μετρά αισίως 6 σερί παιχνίδια αήττη με 4 νίκες 2 ισοπαλίες καί καμία ήττα.Βελτιωμένη εμφανώς τόσο επιθετικά όσο καί αμυντικάΣκοράρει γιά 7 σερί αγώνες.


Καλύτερη ομάδα η Viking πού είναι καί σε φόρμα.Προβάδισμα στο διπλό σε απόδοση (2,20)


Ανακεφαλαιώνοντας οί βασικές μού επιλογές σε δυάδα με : Nurnberg - Genk



Καλά να περνάτε , τα σέβη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: