Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ασαφές το μέλλον το Μπουφόν

Δεν θέλησε να αποκαλύψει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αν ο χθεσινός αγώνας του κόντρα στη Μίλαν ήταν ο τελευταίος του με τη φανέλα της Γιουβέντους.Ο 32χρονος τερματοφύλακας τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Αλεξ Μάνινγκερ.

«Δεν ξέρω... Είναι ανόητο να μιλάς χωρίς να γνωρίζεις…», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, αφού όπως φημολογείται στην Ιταλία, επόμενος προορισμός του θα είναι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Καμπιονάτο χάνοντας 3-0 από τη Μίλαν και τερματίζοντας στην έβδομη θέση της κατάταξης, σε μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της. Η διοίκηση της «βέκια σινιόρα» στοχεύει στην επανοικοδόμηση της ομάδας και ο Μπουφόν είναι ο πιο «εμπορεύσιμος» παίκτης της.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του, ο Ιταλός διεθνής άσος διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ενόψει της συμμετοχής της «σκουάντρα ατζούρα» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: