Κυριακή 16 Μαΐου 2010

«Περιμένω τον ΠΑΟΚ»

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε ο Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος μίλησε σε αθλητική εφημερίδα τονίζοντας ότι αναμένει τις εξελίξεις με τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε στην εφημερίδα «Goal News».

Αναλυτικά:. Μάρκος, καλησπέρα από τη Θεσσαλονίκη. Να σε περιμένουμε σύντομα στην πόλη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ;
«Δεν ξέρω... Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον...».

Σου τηλεφωνώ διότι υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως η επιστροφή σου στον ΠΑΟΚ είναι πιο πιθανή από ποτέ. Εχει γίνει τελευταία κάποια επαφή;
«Οχι, καμία. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα. Ούτε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο ούτε με τον Ζήση Βρύζα, με τους οποίους μίλησα όταν είχα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο».

Τότε είχες πει πως, αν ο ΠΑΟΚ σου ζητήσει να έρθεις πίσω, θα το κάνεις... «Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Εγώ έπαιξα τέσσερις μήνες στην Μπελενένσες και μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα γύρισα στην πατρίδα του, στη Βιτόρια. Είμαι πλέον ελεύθερος και περιμένω να δω τι προτάσεις θα έχω από ομάδες για να δω πού θα συνεχίσω την καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά, που ξανάπαιξα ποδόσφαιρο».

Δηλαδή, δεν σου έχει γίνει τελευταία κάποια πρόταση; «Οχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά επειδή μου είπες πως στην Ελλάδα γράφτηκε ότι εγώ γυρίζω στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν συμβαίνει, τουλάχιστον τώρα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω καμία συμφωνία με κανέναν».

Ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να αποτελέσει αυτό κίνητρο για σένα; «Το γνωρίζω αυτό και χάρηκα ιδιαίτερα για τον ΠΑΟΚ. Διάβασα για τις τελευταίες του νίκες στις εφημερίδες της Πορτογαλίας και μέσα από το Ιντερνετ».

Σκέφτεσαι καθόλου να μείνεις στη Βραζιλία και να παίξεις εκεί ποδόσφαιρο; «Σου ξαναλέω, δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι ελεύθερος και περιμένω... Θέλω να δω τι προτάσεις θα έχω, αν θα έχω από τον ΠΑΟΚ, και μετά θα αποφασίσω τι είναι καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου». «Ο Σάντος θα μείνει;»

Ο Μάρκος Αντόνιο μπορεί να δηλώνει ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ και αρνείται κάθε επαφή με ανθρώπους του «δικέφαλου», όμως φαίνεται να είναι καλά ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. «Ο Σάντος θα μείνει στον ΠΑΟΚ; Τι γνωρίζεις;» μας ρώτησε στο τέλος της συνέντευξης, κάτι που δείχνει πως η εξέλιξη στο θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ ίσως παίξει ρόλο στο μέλλον για τον ίδιο, σε πιθανή πρόταση από τον «δικεφάλο», την οποία αρνείται ότι έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: