Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Υποσχέθηκε βοήθεια ο Ρέμος

Η κατάσταση στον Ηρακλή είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη και αν δεν βρεθούν άμεσα χρήματα, η ομάδα κινδυνεύει να μην πάρει ακόμα και την άδεια για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.Για αυτό τον λόγο, η νυν διοίκηση του συλλόγου επικοινώνησε με τον Αντώνη Ρέμο, τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ομάδας μέχρι πρότινος, ώστε να ζητήσουν την βοήθειά του, κάτι άλλωστε που θεωρούν και υποχρέωσή του.

Η νέα διοικητική κατάσταση, που προέκυψε μέσω Πρωτοδικείου, συνάντησε ένα «βουνό υποχρεώσεων» και ψάχνει για λύσεις, ώστε ο Ηρακλής να συνεχίσει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Αντώνης Ρέμος διεμήνυσε στους ανθρώπους της διοίκησης πως θα βρίσκεται σε ένα δεκαήμερο περίπου πίσω στη Θεσσαλονίκη και τότε θα μπορέσει να βοηθήσει. Βέβαια, ακόμα δεν έχει διευκρινίσει τον τρόπο που θα βοηθήσει, ούτε υποσχέθηκε, πως θα δώσει κάποια χρήματα.

Θα πρέπει να τονιστεί πάντως, πως η προγραμματισμένη επιστροφή του Ρέμου, συμπίπτει με την ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου για την αδειοδότηση της νέας χρονιάς. Ως τότε ο Ηρακλής, θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει τις υπογραφές παικτών και υπαλλήλων για πλήρη οικονομική εξόφληση μέχρι 31-12-2009…

Δεν υπάρχουν σχόλια: