Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Η πάλη πήρε 10 μετάλλια

Με 10 μετάλλια στις αποσκευές, από τα οποία ένα χρυσό, επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το Μεσογειακό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η Εθνική ομάδα ελληνορωμαϊκής πάλης πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, κατακτώντας την δεύτερη θέση πίσω από την Τουρκία, σε σύνολο 16 ομάδων.

Ο Πέτρος Μανουηλίδης πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 74 κιλών, ενώ οι Αλέξανδρος Ποικιλίδης στα 84 κιλά και Γιώργος Κουτσιούμπας στα 96, ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στην ελευθέρα, η Εθνική ομάδα αναδείχτηκε δεύτερη στη γενική κατάταξη, πίσω από την οικοδέσποινα Τουρκία.

Οι Παναγιώτης Μακρίνας (66 κιλά) και Θωμάς Θεοδωρούδης (84 κιλά) έφτασαν μία ανάσα από το χρυσό, αμφότεροι όμως βγήκαν δεύτεροι, ενώ οι Όλεγκ Μοτσάλιν στα 74κ., Βίκτωρ Αλιοσέτσκιν στα 96κ. και Στάθης Τοπαλίδης στα 120κ. πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, οι γυναίκες μπορεί να αντιμετώπισαν την Γαλλία και την Ιταλία, οι οποίες έχουν πολύ καλές ομάδες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Αγόρω Παπαβασιλείου να πάρει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στην κατηγορία των 63 κιλών. Παράλληλα, η Μαρία-Λουίζα Βρυώνη ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 72 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: