Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα

Καυστικός ως προς την εμφάνιση των παικτών του αλλά και αισιόδοξος για το μέλλον εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ.Σε ερώτηση λοιπόν για το αν χάθηκαν όλες οι ελπίδες για την πρόκριση, είπε: «Προτρέχετε, ο αγώνας μόλις τελείωσε. Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα τον αναλύσουμε για να δούμε τι δεν πήγε καλά και τι θα κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Οσον αφορά στο ματς με τους Κορεάτες, είπε; «Η ομάδα μου δεν ήξερε που να σταθεί μέσα στο γήπεδο… θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε προηγηθεί εμείς νωρίς αλλά δεν έγινε αυτό. Δεν μαρκάραμε σωστά. Ξέραμε ότι οι Κορεάτες θα ήταν γρήγοροι και πως θα έκαναν ότι μπορούσαν για να έχουν τη μπάλα αλλά δεν το αντιμετωπίσαμε σωστά.

Κάναμε τεράστια λάθη, χάσαμε το ρυθμό μας και πιστεύω ότι η Κορέα νίκησε επάξια σήμερα. Όταν χάνω είμαι πάντα απογοητευμένος, ακόμη και αν πρόκειται για αγώνα εθνικού πρωταθλήματος. Δεν εκμεταλλευτήκαμε καν τις ευκαιρίες που είχαμε».

Σε επισήμανση πως η ομάδα έχασε δυσανάλογα λίγες ευκαιρίες σε σχέση με τους τρεις επιθετικούς που χρησιμοποίησε, δήλωσε: «Δυστυχώς, παίξαμε το παιχνίδι τους μετά το 7ο λεπτό. Έπαιξαν όπως περιμέναμε αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα όταν είσαι πίσω στο σκορ τόσο νωρίς».

Για την αλλαγή του Καραγκούνη με τον Πατσατζόγλου απάντησε ότι η αλλαγή έγινε επειδή «ο Καραγκούνης δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι, δεν απέδωσε όπως περίμενα και γι αυτό έγινε αλλαγή».
Για τη φάση του πρώτου γκολ υποστήριξε πως «όταν μαζεύονται 18 παίκτες στη μικρή περιοχή τα πάντα μπορούν να συμβούν μέσα σε δευτερόλεπτα».
Τέλος αναφορικά με την στην πρόθεσή του να επιφέρει αλλαγές, δήλωσε: «Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να συγκεντρωθούμε. Θα αναλύσουμε πολύ προσεκτικά το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς, όπως έγινε σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: