Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

«Είμαι προπονητής του Άρη»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαγιόρκα, ωστόσο διέψευσε κατηγορηματικά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Είμαι προπονητής του Άρη».Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Goal News»

Κύριε Κούπερ, καλησπέρα σας από την Ελλάδα.

«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Σε τι μπορώ να σας βοηθήσω;».

Θα θέλαμε να σας κάνουμε μια ερώτηση αναφορικά με την ομάδα σας, τον Αρη. Θα βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της προετοιμασίας;

«Ναι, φυσικά, θα ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου. Γιατί να μην είμαι; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, είμαι προπονητής του Αρη και έχω συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο».

Επικοινωνήσαμε μαζί σας γιατί υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα αναφορικά με επαφές που έχει ο εκπρόσωπός σας με τον Ολυμπιακό και ενδιαφέρον για συνεργασία μαζί σας. Εχετε μιλήσει με τον Ολυμπιακό;


«Γνωρίζω για όσα γράφονται στην Ελλάδα, με έχουν ενημερώσει. Αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν ούτε έχω καμία πρόταση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι προπονητής του Αρη και θα έρθω για να δουλέψω κανονικά στην ομάδα μου. Έχω μιλήσει με τη διοίκηση για τις μεταγραφές και την προετοιμασία. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο». Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου, θα μιλήσει με τη διοίκηση και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στην Αργεντινή -προκειμένου να τακτοποιήσει ένα προσωπικό του πρόβλημα- και στις 21 Ιουνίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: