Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

«Στόχος η δεύτερη θέση»

Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ο στόχος της εθνικής Ελλάδας σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Τάκη Φύσσα, ο οποίος πάντως τόνισε πως είναι επιτυχία της χώρας που βρίσκεται στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Δηλώσεις στον σκοτσέζικο Τύπο έκανε ο γενικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Τάκης Φύσσας, ο οποίος τόνισε πως θεωρεί επιτυχία το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο θέλει να δει την ομάδα να περνάει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης:

«Από τη στιγμή που προκριθήκαμε στο Μουντιάλ, οργανώσαμε ένα σχέδιο για να βοηθήσουμε όσο καλύτερα γίνεται το ταξίδι μας στη Νότιο Αφρική. Οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Φύσσας και πρόσθεσε:

«Στόχος να είναι να περάσουμε στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, δεν ξεχνάμε ότι είμαστε ήδη μία από τις 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έχουμε θέσει ένα στόχο, επειδή θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω ότι χρειάζεται να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, να δώσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο και να αποδείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο ότι η Ελλάδα αξίζει να βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου».

Καταλήγοντας, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής τόνισε:

«Κατά την προετοιμασία της ομάδας στην Ελλάδα δουλέψαμε αρκετά. Αυτό φάνηκε στα φιλικά που δώσαμε, όπου οι παίκτες εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι. Τώρα οι προπονήσεις θα είναι μικρότερες και πιο εντατικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: