Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

«Δεν ήμασταν έτοιμοι…»

Ο Β. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ SPORTDOG ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ. «ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΚΡΙΑ», ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.
Ο άσος της Σάλκε, που αποτελεί μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και δεν βρέθηκε στη Νότια Αφρική εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο, υπογράμμισε πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο 22χρονος μέσος επισήμανε πως οι διεθνείς έμειναν από δυνάμεις και δεν είχαν καθαρό μυαλό.
Όσο για την συνέχεια του τουρνουά, ο Πλιάτσικας δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει παρουσιαστεί χωρίς άγχος στα επόμενα δύο παιχνίδια και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά: Βασίλη, θα ήθελες να μας κάνεις ένα σχόλιο για το παιχνίδι της εθνικής;

«Δεν κάναμε την καλύτερη αρχή, αγχωθήκαμε και παρουσιαστήκαμε χωρίς καθαρό μυαλό, ενώ μείναμε κι εύκολα από δυνάμεις. Η ομάδα έδειξε πως δεν ήταν έτοιμη γι’αυτό το παιχνίδι».

Ποιο είναι το κλίμα, πιστεύεις, στην ομάδα μετά από το σημερινό παιχνίδι;

«Σίγουρα θα υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα, καθώς θέλαμε να κάνουμε μία καλύτερη αρχή. Αύριο είναι μία καινούργια μέρα και θα δούμε τι θα γίνει».
Ποια τακτική πρέπει να ακολουθήσει στην συνέχεια η ομάδα;

«Πρέπει να παρουσιαστούμε χωρίς άγχος στα επόμενα παιχνίδια. Να είμαστε άνετοι και ό,τι βγει. Δε θέλω να λέω για προκρίσεις, απλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας να τα διορθώσουμε και να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα το σημερινό παιχνίδι».
Μίλησες με κάποιον από τους συμπαίκτες σου στη Νότια Αφρική;

«Ακόμα όχι, από αύριο. Αυτό που προέχει τώρα είναι η ηρεμία και η ξεκούραση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: