Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Ήθελε και άλλα γκολ ο Γιούνγκ Μο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στην Εθνική Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Χου Γιούνγκ Μο.Ο Νοτιοκορεάτης τεχνικός υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ έδωσε το σύνθημα για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά, ο Γιούνγκ Μο τόνισε: «Προετοιμαστήκαμε πολύ σωστά, ήμασταν πολύ διαβασμένοι και οι παίκτες μου μπήκαν πολύ καλά στο ματς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, τους είμαι υπόχρεος. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό μας βοήθησε πολύ για τη συνέχεια. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τη δύναμη της Ελλάδας στις στημένες φάσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά αυτό που μετρά είναι πως πήραμε τη νίκη. Ακόμη όμως δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είναι μόνο η αρχή, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, γιατί υπάρχουν δύο ακόμη ματς».

Πέρα από τον 55χρονο τεχνικό, ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε και ο Γι Σουνγκ Παρκ για τη νίκη επί της Ελλάδας και το γκολ που σημείωσε. Ο Παρκ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή ομάδα, ξέραμε πως είχε ικανότητα στις στημένες φάσεις και την αντιμετωπίσαμε. Πετύχαμε ένα γκολ και μετά βρήκαμε κενούς χώρους για να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες». Επόμενος αντίπαλος του αστέρα της Μαν. Γιουνάιτεντ και της παρέας του είναι η Αργεντινή. «Η Αργεντινή είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, είναι το φαβορί του ομίλου και από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: