Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

«Καμία πρόθεση για ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί ενδεχόμενης εμπλοκής του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ προέβη ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον «Τίγρη» να ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε ήταν στις προθέσεις του να ασχοληθεί με τα διοικητικά του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιλώντας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, για την έναρξη του καμπ του, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας σχετικά: «Ποτέ δεν ήθελα να ασχοληθώ με τον ΠΑΟΚ. Το έκανα πέρυσι επειδή μου το ζήτησαν. Μετά από δύο μήνες ταλαιπωρίας τότε, δε, ακόμη περιμένω απάντηση στη γραπτή πρόταση που είχα καταθέσει.

Δεν ήθελα απαραίτητα να είναι αυτή θετική, αλλά να μου πουν κάτι. Δεν έχω ασχοληθεί φέτος με τον ΠΑΟΚ ούτε δευτερόλεπτο. Δεν έχω το χρόνο. Για να ασχοληθεί κάποιος με την ομάδα δεν πρέπει να βοηθήσει, αλλά να δουλέψει. Εχω γνώμη για ότι γίνεται στον ΠΑΟΚ, το να την εκφράσω, όμως, δε βοηθά σε τίποτα».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο καμπ, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την National Basketball Academy (σ.σ θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Ηλίας Τριανταφυλλλίδης» στο Πανόραμα σε τρεις περιόδους και αρχίζει στις 21/6) και είναι προγραμματισμένη παρουσία του βασικού σούτινγκ-γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, Άαρον Αφλάλο (25 και 26 Ιουνίου). «Με το καμπ είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με ευχάριστα μπασκετικά πράγματα, να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα. Η ανταπόκριση που εισπράττουμε είναι μεγάλη.

Θέλουμε να περάσουμε στα νεαρά παιδιά ότι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό, ότι το μπάσκετ ενώνει και δε διχάζει και πρακτικά ότι πρώτα πρέπει να είσαι αθλητής, το ταλέντο έρχεται μετά. Θα ήθελα το καμπ να διεξαχθεί και του χρόνου, να γίνει θεσμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: