Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η κριτική των διεθνών μας

Καλύτερος από τους διεθνείς ήταν αυτός που δεν αγωνίστηκε καθόλου, δηλαδή ο Νίνης. Απλά απακαρδιωτική η Εθνική Ελλάδος με όλους τους παίκτες σε τραγική ημέρα. Αρνητικός ο Ρεχάγκελ με τις επιλογές του. Τζόρβας: Μπορεί να έκανε μία καταπληκτική επέμβαση στον Παρκ στο 1-0, αλλά είχε 1-2 λανθασμένες επιλογές στις εξόδους του με συνέπεια να μην δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Σεϊταρίδης: Επουδενί δεν είναι ο Σεϊταρίδης αυτός. Από την πλευρά του σημειώθηκε το πρώτο γκολ μετά το φάουλ που έκανε. Τραγικές οι πάσες και οι σέντρες του, ενώ δεν κατάφερε ούτε στο επιθετικό κομμάτι να βοηθήσει καθόλου.

Τοροσίδης: Είχε το πρώτο σουτ της Εθνικής, αλλά στη συνέχεια έπεσε και αυτός. Προβλήματα και από την πλευρά του, ήταν λίγο πιο ζωηρός σε σχέση με τους συμπαίκτες του χωρίς όμως να κάνει και αυτός τίποτα το σπουδαίο.

Παπαδόπουλος: Τραγικό το αμυντικό δίδυμο. Σε άσχημη ημέρα ο αμυντικός του Ολυμπιακού, έκανε πολλά λάθη. Δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τον παρτενέρ του με τους επιθετικούς της Νοτίου Κορέα να του κάνουν πλάκα. Πολύ αργός δεν έδινε

Βύντρα
: Αποκαρδιωτικός ο άσος του Παναθηναϊκού. Έκανε δώρο το δεύτερο γκολ της Νοτίου Κορέας καταδικάζοντας ουσιαστικά την Εθνική. Πολλά προβλήματα ως κεντρικός αμυντικός , έχανε μάχες και στον αέρα από τους κοντούς Νοτιοκορεάτες.

Τζιόλης: Αρνητικός δεν υπήρχε στο γήπεδο. Έχασε όλες τις μάχες στο κέντρο, δεν έκανε μία μπαλιά της προκοπής, ούτε είχε ένα κλέψιμο. Από τους χειρότερους.

Κατσουράνης: Πρώτος στις φωνές, αλλά τελευταίος στο γήπεδο. Παρασύρθηκε και αυτός από την άσχημη εμφάνιση της Εθνικής. Δεν βοήθησε καθόλου, αργός στις κινήσεις του δεν έβγαλε μπαλιές

Καραγκούνης: Το όπλο του είναι ότι μπορεί να κοντρολάρει τον ρυθμό και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Τίποτα από αυτά δεν έκανε, και κανείς δεν κατάλαβε σε τι θέση αγωνιζόταν και ποιος ήταν ο ρόλος του στο γήπεδο.

Σαμαράς: Κανείς δεν κατάλαβε αν ο Γιώργος Σαμαράς αγωνιζόταν. Μία ταχύτητα πίσω από τους Νοτιοκορεάτες. Έχανε πολύ εύκολα την μπάλα με συνέπεια να μην βοηθήσει καθόλου επιθετικά. Αμυντικά ήταν ωσεί παρών με πολλές επιθέσεις να ξεκινάνε από την πλευρά του.

Χαριστέας: Η εμμονή του Ότο Ρεχάγκελ με τον επιθετικό της Νυρεμβέργης συνεχίζεται. Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο αγωνίστηκε 61 λεπτά, αφού ουσιαστικά δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο.

Γκέκας: Ο μόνος που δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά και αυτές μετά το 2-0 όταν η Νότιος Κορέα είχε γυρίσει πίσω για να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Παρασύρθηκε και αυτός από την τραγική εικόνα της ομάδας.

Πατσατζόγλου: Μπήκε στη θέση του Καραγκούνη χωρίς όμως να δηλώσει παρών. Κανείς δενη κατάλαβε το σκεπτικό της αλλαγής του.

Σαλπιγγίδης: Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έκανε τίποτα απολύτως.

Καπετάνος: Είχε ένα σουτ και από εκεί και μετά εξαφανίστηκε. Πρέπει να ακούμπησε την μπάλα πέντε φορές όλες και όλες.

Ρεχάγκελ: Η έκπληξη που επιφύλασσε ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν αρνητική για την Ελλάδα με την επιλογή του κεντρικού αμυντικού διδύμου. Ο Γερμανός τεχνικός συνεχίζει να έχει εμμονή στα παλιά πρόσωπα και ειδικά στους Καραγκούνη και Χαριστέα. Η πρώτη αλλαγή με τον Πατσατζόγλου στη θέση του Καραγκούνη είναι εκτός λογικής, αφού ακόμα και ο κακός «Κάρα» θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερους κινδύνους. Η δε επιλογή να αφήσει εκτός τον Κυργιάκο αφαίρεσε ύψος στην άμυνα και την υπεροχή στις στημένες φάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι κερδίσαμε διπλό αριθμό κόρνερ και δεν εκμεταλλευτήκαμε κανένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: