Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Σούπερ σταρ παγκόσμιας κλάσης ο Καπετάνος

Μπορεί στην Ελλάδα ο Παντελής Καπετάνος να αμφισβητείται, στην χώρα (Ρουμανία) που αγωνίζεται όμως χαίρει απόλυτης διάκρισης και εμπιστοσύνης.Μάλιστα η ρουμάνικη «sport.rο» εξυμνεί την πρώτη παρουσία σε Μουντιάλ του επιθετικού της Στεάου Βουκουρεστίου, τον οποίο δεν διστάζει να τον χαρακτηρίσει ως σούπερ σταρ. Ο τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος αναφέρει συγκεκριμένα: «Πρώτος παίκτης ο Καπετάνος στο (ρουμάνικο) πρωτάθλημα, πρώτος και στο Παγκόσμιο!».

Παρακάτω οι Ρουμάνοι γράφουν για τον Έλληνα διεθνή στράικερ: «Σε σταρ παγκόσμιας κλάσης έχει εξελιχθεί ο Καπετάνος ο οποίος αγωνίστηκε για 30 λεπτά στη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κορέα (2-0)».

Στη συνέχεια το ρουμάνικο δημοσίευμα αναφέρεται στην πορεία του Έλληνα επιθετικού από την περίοδο που έπαιζε στον Ηρακλή, το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή στην ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ενώ δεν παραλείπτει να αναφέρει τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Καταλήγοντας αναφέρεται στις χαμένες ευκαιρίες του Καπετάνου, στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η «γαλανόλευκη» έχει ακόμα κάποιες ελπίδες πρόκρισης: «Ο 27χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε Π.Κ. Εισήλθε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νότια Κορέα, αλλά απέτυχε να σκοράρει για λογαριασμό της Ελλάδας, η οποία παρά την ήττα με 2-0 εξακολουθεί να διατηρεί πιθανότητες πρόκρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: